Ce surprize are Directia 5, pentru fani, de Ziua Indragostitilor - Interviu

Luni, 04 Februarie 2013, ora 08:15
2766 citiri
Ce surprize are Directia 5, pentru fani, de Ziua Indragostitilor - Interviu
Foto: Directtia 5

Directia 5 se pregateste de un nou turneu si pune la cale o surpriza pentru fanii sai, chiar de Ziua Indragostilor - doua concerte speciale.

Seriosi si pusi pe munca, baietii de la Directia 5 au declarat pentru Ziare.com la ce lucreaza pentru urmatoarele luni.

Am mai vorbit cu Cristi, Marian, Nicu si Marius despre cum colaboreaza cu presa din Romania, dar si despre mesajele pe care vor sa le transmita fanilor.

Se apropie Ziua Indragostilor. Ce surprize aveti pentru fanii indragostiti?

Cu ocazia Zilei Indragostitilor, dar si a Dragobetelui le-am pregatit celor care asculta Directia 5 un turneu national, care incepe in Bucuresti pe data de 11 februarie si ajunge la Cluj, Timisoara, Oradea, Deva, Brasov, Bacau si Baia Mare.

Fiecare concert va fi unic si va contine cantece de pe toate albumele noastre, incepand cu "Daca ai sti", "Am nevoie de tine", "Povestea noastra", "Cineva" si cantece mai recente precum: "Ai un loc", "Iti Multumesc", "O fata ca ea" si ultimul nostru single "Ce mai faci".

Fiecare dintre voi a fost pus in rolul de cuceritor. Care erau metodele voastre pentru a impresiona o femeie?

Din dorinta de a ne ridica la inaltimea asteptarilor publicului nostru, speram ca oamenii sa ne asocieze cu muzica pe care o cream si in care punem foarte mult suflet si nu cu o imagine din tabloide.

Concerte Directia 5 de Ziua Indragostitilor

Care a fost cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care ati auzit-o sau facut-o vreodata?

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste a noastra catre publicul Directia 5, o reprezinta cantecul "Iti multumesc".

Ati avut de-a face cu fane mult prea insistente?

Nu ne-am confruntat pana acum cu astfel de situatii. Comunicam zilnic cu membri paginii noastre de Facebook (facebook.com/directia5official) si suntem foarte fericiti ca putem sa impartasim cu ei momentele minunate din viata noastra.

Ce v-ati fi dorit sa transmiteti fanilor si nu v-a intrebat niciodata presa?

Ne dorim sa le multumim ca au fost alaturi de noi in toti acest ani si ii invitam sa asculte in continuare Directia 5.

Si pentru ca tot vorbim despre intrebari ale jurnalistilor. A existat vreodata una care sa va faca sa intrerupeti discutia cu respectivul ziarist?

Nu. Relatia noastra cu presa a fost intotdeauna una buna.

Atunci cand o formatie are multi membri este aproape inevitabil sa nu apara discutii. Care credeti ca este principala problema intr-o trupa sau ce ar putea duce la destramarea uneia?

Am avut noroc sa nu ne aflam intr-o astfel de situatie, fiind in aceasta formula de mai bine de 18 ani, Marius Keseri, Nicu Damalan, Cristi Enache si Marian Ionescu.

V-ati gandit vreodata sa abordati si un alt stil?

De-a lungul timpului sound-ul Directia 5 s-a modificat considerabil si, de altfel, cu fiecare album nou ne reinventam. Dar stilul abordat de noi este unul inconfundabil, cu care ne identificam din toate punctele de vedere si care ne defineste.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Directia 5 relatie presa, #Directia 5 concerte, #Directia 5 , #trupa