Ce mai fac membrii unor formatii muzicale care s-au destramat (Galerie foto)

Duminica, 14 August 2011, ora 18:14
8466 citiri
Ce mai fac membrii unor formatii muzicale care s-au destramat (Galerie foto)
Foto: wonderwall.msn

Unele formatii muzicale au asa un succes la public incat chiar influenteaza, intr-o masura mai mare sau mai mica, dezvoltarea unor generatii. Insa, din pacate, nimic nu poate dura o vesnicie, nici macar trupele sau succesul lor.

Iar, in general, dupa ce unele grupuri muzicale se destrama, nu prea se mai stie mare lucru despre cei care au facut parte din ele, cel putin nu despre toti.

Wonderwall.msn.com a intocmit o lista cu cateva dintre cele mai populare formatii masculine din ultimii 30 de ani, mentionand unele intamplari importante care au avut loc in vietile membrilor lor dupa dizolvarea trupelor (unele chiar s-au renunit).

1. NSYNC

Membri: Justin Timberlake, Chris Kirkpatrick, Lance Bass, JC Chasez, Joey Fatone.

Dupa destramarea trupei, Justin a avut mare succes ca artist solo si ca actor, si s-a impacat cu actrita Jessica Biel, de care se despartise in martie anul acesta. Despre Lance s-a mai auzit cate ceva abia din 2006, Joey, tata a doi copii, gazduieste in aceasta vara show-ul "Karaoke Battle USA" la postul de televiziune ABC, JC este "judecator" in cadrul emisiunii "America's Best Dance Crew", iar Chris face parte dintr-o formatie numita Nigels 11.

2. New Kids on the Block

Membri: Danny Wood, Jonathan si Jordan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg.

Componentii formatiei cunoscute pentru hituri ca "Step by Step" si "Hangin' Tough" (destramate in 1994) sunt in prezent intr-un turneu alaturi de trupa Backstreet Boys. Donnie joaca in serialul "Blue Bloods", are doi copii si este divortat, Danny este de asemenea divortat, Jonathan are o firma de imobiliare in Boston, fratele lui, Jordan, este insurat cu o femeie pe nume Evelyn cu care are doi fii, iar Joey a continuat sa cante si are trei copii cu sotia lui, Barrett.

3. Hanson

Membri: Isaac, Taylor si Zac Hanson.

Cei trei frati care au dat lovitura cu melodia "MMMBop" si-au marit semnificativ familia ulterior, toti devenind tati: Isaac are doi fii, Taylor are trei fii si o fiica, iar Zac are un fiu si o fiica. Inca fac muzica, doar ca acum au propria lor casa de discuri - 3CG Records.

4. Backstreet Boys

Membri: Kevin Richardson, Brian Littrell, Nick Carter, Howie Dorough, A.J. McLean.

In 2006, membrul fondator al trupei, Kevin, a parasit formatia pentru a-si intemeia o familie (este insurat si are un baiat). In prezent, insa, Backstreet Boys este in turneu cu New Kids on the Block, asa cum este mentionat si mai sus, si chiar si Kevin a interpretat cateva cantece alaturi de fostii lui colegi. Brian s-a insurat de asemenea, cu un model, Howie este tot insurat si are un baiat, iar A.J. a ajuns la dezintoxicare pentru a treia oara in ianuarie. Nick s-a luptat cu drogurile si alcoolul in ultimul deceniu, iar in 2009 a fost diagnosticat cu cardiomiopatie, dar in prezent starea lui de sanatate este buna.

5. Dream Street

Membri: Jesse McCartney, Gregory Raposo, Frankie Galasso, Matt Ballinger, Chris Trousdale.

Jesse este pana acum singurul component care a mai avut un succes dupa destramarea trupei cunoscute pentru hituri ca "Sugar Rush" si "They Don't Understand". In iunie, el a lansat un parfum pentru femei, iar, dupa ce s-a intalnit cu mai multe femei celebre, in prezent are o relatie cu o femeie "obisnuita". Gregory este producator si chiar actor, ocazional. Matt face parte dintr-o trupa numita "Open Till Midnight", Chris lucreaza la un album care va fi lansat anul acesta, iar Frankie lucreaza, de asemenea, la un album solo.

6. Wham!

Membri: Andrew Ridgeley, George Michael.

Andrew locuieste in apropiere de Cornwall, Marea Britanie, la o ferma din secolul al XV-lea, reconditionata. A ramas activ in industria muzicala scriind cantece semnate cu pseudonime. Iar George Michael, desi a avut mare succes pe plan muzical, a avut si ceva esecuri in viata personala (in 2010 a facut inchisoare pentru ca a condus sub influenta drogurilor).

7. Boyz II Men

Membri: Nathan Morris, Shawn Stockman, Wanya Morris, Michael McCary.

Nathan, Shawn si Wanya s-au reunit ca si grup muzical - Michael s-a retras din cauza unor probleme de sanatate. Shawn este totodata "judecator" in cadrul show-ului de televiziune "The Sing-Off" de la NBC.

8. LFO

Membri: Rich Cronin, Devin Lima, Brad Fischetti.

Hitul acestei trupe, "Summer Girls", nu a fost cel mai bun cantec din toate timpurile, dar cu siguranta a atras atentia fetelor asupra celor trei componenti. Din pacate, insa, viata a fost prea scurta pentru unul dintre ei - Rich (in stanga fotografiei) care a murit in 2010 dupa o lunga lupta cu leucemia. Brad are in prezent propria casa de discuri - 111 Records, iar Devin face parte dintr-o alta formatie - "Cadbury Diesel".

9. All-4-One

Membri: Jamie Jones, Delious Kennedy, Alfred Nevarez, Tony Borowiak.

In 1995, melodia "I Swear" le-a adus un premiu Grammy. Anul acesta, Delious a facut echipa cu Michael Lohan spre a scrie un cantec pentru Lindsay Lohan, numit "My rose" (despre ceilalti membri nu se mai stie mare lucru).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#membrii formatii muzicale destramate, #formatii muzicale destramate, #trupe destramate , #trupa