De ce nu a putut Ion Iliescu sa o cunune pe Nadia

Marti, 17 August 2010, ora 18:03
10124 citiri
De ce nu a putut Ion Iliescu sa o cunune pe Nadia
Foto; Arhiva

Marea campioana Nadia Comaneci dezvaluie intr-un interviu ca si-a dorit sa fie cununata de fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu, dar acest lucru nu a fost posibil pentru ca el nu era casatorit in biserica.

"Am incercat sa-l rugam pe presedintele de atunci Ion Iliescu sa ne ajute la aceasta ceremonie de casatorie. Eu am insistat sa facem nunta aici, am spus ca asta este tara mea si nu pot sa nu fac aici o nunta, fiindca poporul ar crede ca am tradat aceasta tara facand nunta acolo.

Am incercat sa-l convingem initial pe Ion Iliescu sa ne cunune, dar nu era casatorit la biserica si atunci nu se putea. Ilie Nastase mi-a dat ideea cu Adrian Nastase", a declarat Nadia Comaneci intr-un interviu acordat pentru Romania Libera cum a ajuns a fie nasita de fostul premier Adrian Nastase si de sotia lui.

Nu intentionez sa imi vad dosarul de la Securitate

Intrebata daca si-a citit dosarul intocmit pe numele ei de fosta Securitate, in conditiile in care marea sportiva era in atentia cuplului dictatorial Nicolae si Elena Ceausescu datorita atentiei de care se bucura din partea fiului lor Nicu, Nadia Comaneci a afirmat ca nici nu l-a citit si nici nu a fost curioasa sa stie macar daca mai exista.

"Nici nu l-am cerut, nu intentionez sa-l cer si nici nu stiu daca exista. Cred ca e si distrus deja, dupa cate am auzit", a declarat ea, precizand totodata ca nu vrea sa stie ce ar putea scrie intr-un asemenea dosar, "pentru ca parerea pe care o am despre anumiti oameni care mi-au fost prieteni vreau sa-mi ramana la fel".

De ce? "Am trait intr-un sistem in care lumea incerca sa supravietuiasca. Fiecare isi vedea de pielea lui. Chiar daca vreunul dintre prietenii mei a fost nevoit sa spuna ceva, am inteles ca asta trebuia sa faca, dar nu vreau sa stiu cine a fost", a conchis aceasta.

In varsta de 49 de ani, multipla campioana la gimnastica Nadia Comaneci a fugit din Romania in 1989, cu putin timp inainte de evenimentele din decembrie care au dus la caderea comunismului. In 1996 s-a casatorit cu gimnastul american Bart Conner impreuna cu care are un baietel in varsta de 4 ani.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Nadia Comaneci Iliescu, #Nadia Comaneci dosar Securitate, #Iliescu cununie biserica , #stiri Nadia Comaneci
Comentarii