Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Nadia Comaneci da cartile pe fata: ce spune de tentativa de sinucidere

Sambata, 09 August 2014, ora 19:07
13367 citiri
Nadia Comaneci da cartile pe fata: ce spune de tentativa de sinucidere

Nadia Comaneci a comentat in presa britanica informatiile privind tentativa de sinucidere despre care presa internationala a relatat pe larg in ultimele doua decenii.

Fosta gimnasta a declarat, pentru Radio Times, ca tentativa de sinucidere este o simpla inventie pornita de la un film ce a aparut in 1984.

"In 1984 a fost un film, Nadia, in care se spunea ca mi-am vazut prietenul - nu stiu care deoarece nu am vorbit cu nimeni despre asta - cu o alta fata, asa ca am baut apa sanitara pentru a ma sinucide. Nu stiu cine a inventat asta. Nici nu aveam timp pentru viata in acel moment", a declarat Nadia Comaneci.

Totodata, Nadia Comaneci le-a mai spus britanicilor ca a avut mari probleme in timpul regimului comunist.

In anii '80, desi era extrem de respectata, Nadia avea un salariu de doar 100 de dolari pe luna, iar iarna dormea alaturi de fratele si mama ei in bucatarie pentru a se incalzi.

Din cauza saraciei, Nadia spune ca nu avea prieteni. "Nu doream sa vada cat de saraca sunt", a comentat Nadia.

Apoi, pe cand avea 25 de ani, Nadia Comaneci a ramas si fara salariu deoarece nu avea copii. "Cei ce nu au copii sunt niste dezertori", declara Nicolae Ceausescu la acea vreme, potrivit sursei citate.

Publicatia britanica a mai amintit ca Nadia Comaneci a fost ajutata sa ajunga in America de Constantin Panait, cel care avea apoi sa-i devina manager.

Presa vremii nota ca cei doi au avut si o relatie amoroasa, desi Panait era casatorit si avea patru copii. "Am fost criticata, dar nimeni nu ma stia cu adevarat", a comentat Nadia.

De asemenea, jurnalistii britanici precizeaza ca Nadia Comaneci a fost aspru criticata dupa ce a ajuns in America deoarece se imbraca cu fuste scurte.

Nadia Comaneci face parte din juriul unui reality show ce va debuta sambata seara la BBC 1.

C.S.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Nadia Comaneci tentativa sinucidere, #Nadia Comaneci apa sanitara, #tentativa Sinucidere Nadia Comaneci , #stiri Nadia Comaneci
Comentarii
Poza Constant
Constant
rank 5
Poza memorex
memorex
rank 1
Apoi, pe cand avea 25 de ani, Nadia Comaneci a ramas si fara salariu