Vedete de inchiriat: Nadia Comaneci cere 20.000 de euro pe noapte

Miercuri, 19 Martie 2008, ora 08:20
4827 citiri
Vedete de inchiriat: Nadia Comaneci cere 20.000 de euro pe noapte

Pentru a da stralucire unei petreceri sau unei manifestari private, bogatasii lumii se adreseaza vedetelor, carora le ofera sume uriase pentru a aparea, uneori doar pentru cateva minute, alteori pentru o noapte intreaga, la masa lor festiva, pe o miniscena sau la tribuna, pentru discursuri.

Printre vedetele care se preteaza la asa ceva se numara si fosta gimnasta Nadia Comaneci. Ea poate fi luata numai la pachet cu sotul pentru cel putin 20.000 de euro. Cuplul are cam acelasi tarif ca fostul tenismen german Boris Becker.

Topul vedetelor de inchiriat a fost realizat de Bild cu ajutorul agentiei britanice de intermediere "Celebrity Speakers". Aceasta intermediaza intalniri cu staruri din toate domeniile, de la cultura si sport pana la politica si showbiz.

Printre cele mai costisitoare vedete ii amintim pe Jennifer Lopez care are un onorariu de 1,2 milioane euro, Kylie Minogue care pretinde intre 900.000 si 2,7 milioane de euro si legenda boxului Muhammad Ali (Cassius Clay) - 250.000.

La categoria muzicieni, cei mai scumpi sunt membrii trupei Rolling Stones, care cer 4 milioane de euro pentru un concert privat de 90 de minute, la care se adauga cheltuielie de transport cu un jet privat si cheltuielile de cazare. Rod Stewart a incasat 4,5 milioane de euro pentru a fi "musafir" la petrecerea aniversara a sultanului din Brunei, dar pentru aceasta suma artistul a petrecut toata seara la masa platitorului. La invitatia aceluiasi sultan, Elton John a dat un recital in Brunei, in schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

Diana Ross "intra" intr-o casa americana in schimbul sumei de 180.000 de euro, iar Stevie Wonder isi face aparitia la manifestari private pentru 620.000 euro. Cantareata canadiana Celine Dion nu este atat de scumpa, pe cat de pretentioasa. Pentru un miniconcert privat, artista cere un milion de euro, in schimb calatoreste intotdeauna insotita de o echipa de 20 de oameni, pentru care pretinde cazarea in cele mai bune hoteluri. Shakira a cantat un "la multi ani" pentru un milionar rus in schimbul sumei de 820.000 de euro.

Sting i-a cantat lui Bill Gates cateva piese de ziua acestuia pentru 300.000 de euro. Sheryl Crow se pune la dispozitie pentru 330.000 euro, carora li se mai adauga cheltuielile de transport (clasa I) si cazare. Mai ieftin este rapperul P. Diddy, care pentru 35.000 de euro manevreaza platanele la petrecerea platitorului.

Boy George, a carui valoare a scazut dramatic dupa scandalurile in care a fost implicat in ultimii ani, manuieste platanele la petreceri private pentru 4.500 de euro.

La petreceri private pot veni si politicieni. De exemplu, pentru Bill Clinton platesti sume incepand cu 100.000 de euro. Politicianul si activistul american Al Gore onoreaza o manifestare pentru suma de 140.000 de euro, iar sotia fostului premier britanic, Cherie Blair, tine discursuri particulare pe tema "familie si munca" pentru cel putin 40.000 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nadia Comăneci face dezvăluiri despre relația ei cu Ilie Năstase: Mi se pare amuzant
Nadia Comăneci face dezvăluiri despre relația ei cu Ilie Năstase: Mi se pare amuzant
Nadia Comăneci a fost prezentă la premiera filmului Nasty, care prezintă aspecte din viața lui Ilie Năstase. Nadia a vorbit la superlativ despre relația ei cu fostul tenismen. „Ilie e...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#nadia, #inchiriat, #vedete , #stiri Nadia Comaneci