Naomi Campbell nu mai are voie in avioanele British Airways

Marti, 08 Aprilie 2008, ora 16:15
2115 citiri
Naomi Campbell nu mai are voie in avioanele British Airways

Naomi Cambell nu mai are voie sa mai foloseasca serviciile British Airways dupa ce acum cateva zile l-a scuipat pe unul din politistii de pe aeroportul londonez Heathrow, unde s-a iscat un adevarat haos dupa lansarea teminalului 5, informeaza Daily Mail.

Modelul britanic Naomi Campbell a fost retinuta de politisti pe aeroportul Heathrow dupa ce a fost acuzata ca a agresat un politist. Potrivit unor rapoarte, modelul s-ar fi purtat agresiv si abuziv cu personalul aerian, in urma unor probleme cu bagajele.

Supermodelul Naomi Campbell sustine ca a fost discriminata pentru faptul ca este de culoare, dupa ce a fost retinuta, vineri, la sectia de politie de pe aeroportul Heathrow, anunta The Sun.

"Iar mi se demonstreaza ca trebuie sa lupt pentru dreptul de a fi ceea ce sunt. Totul se intampla doar pentru ca sunt de culoare", a declarat Naomi la iesirea din sectia de politie.

"Naomi e cunoscuta pentru firea sa mai temperamentala. Cu toate acestea ar fi trebuit ca macar inchisoarea s-o sperie. Dar ea nu pare deloc deranjata de asta. Da vina pe culoare si pe pilotul avionului", a declarat o sursa din sectia de politie.

Ea a agresat verbal si fizic un ofiter de politie, pentru ca avionul in care se afla trebuia sa decoleze, iar unul dintre bagajele vedetei nu se afla in cala.

Infuriata peste masura, fostul model nu numai ca a facut scandal, dar l-a si scuipat pe unul dintre politisti. Cu toate acestea, ea a fost eliberata pe cautiune dupa cateva ore.

Se pare ca una din gentile vedetei depasea greutatea permisa si i s-a comunicat ca bagajul sau va sosi cu o alta cursa, care urma sa aterizeze la scurt timp dupa ce ar fi ajuns avionul in care se afla.

Acest gest nu reprezinta o premiera pentru cunoscutul manechin. In ianuarie 2007, ea si-a recunoscut vina de a fi aruncat cu un telefon asupra unei angajate in casa, fiind condamnata la cinci zile de munca in interesc obstesc.

Ea a fost eliberata in noaptea de joi spre vineri si a parasit aeroport la putin timp dupa miezul noptii.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#naomi campbell, #heathrow , #stiri Naomi Campbell