Trucuri de vedeta pentru o piele frumoasa (Galerie Foto)

Vineri, 21 Mai 2010, ora 21:00
3628 citiri
Trucuri de vedeta pentru o piele frumoasa (Galerie Foto)

Cu siguranta fiecare vedeta de la Hollywood sau de pe covorul rosu isi are secretele ei care o ajuta sa ramana in top nu doar din punct de vedere profesional si sa se afle pe copertile revistelor de pretutindeni.

Parade a stat de vorba cu mai multe femei a caror frumusete continua sa fascineze, reusind sa smulga cateva secrete.

Desi n-ai zice, Heidi Klum, vedeta Victoria's Secret, in varsta de 37 de ani, este adepta lucrurilor simple. "Imi place ca totul sa fie foarte simplu. Nu am timp pentru 10.000 de produse. A manca corect, a merge la sala si a te hidrata ajuta", declara ea.

Salma Hayek "Te speli pe fata, iti faci o baie buna, te parfumezi - port parfum cateodata chiar si cand sunt singura - te imbraci in ceva dragut de noapte, care se simte bine pe piele, chiar daca dormi singura - mai ales daca dormi singura", acesta pare sa fie secretul actritei, mai mult decat la indemana tuturor.

Cindy Crawford Cat despre modelul anilor '90, Cindy Crawford, acum in varsta de 44 de ani, ea marturiseste ca foloseste o crema cu antioxidanti si ecran solar, o crema de noapte si una de ochi si ca-si face masti o data pe saptamana.

Iman Modelul somalez casatorit cu David Bowie, celebru si pentru pielea sa perfecta, a declarat ca in urma cu 10 ani a inceput sa poarte crema cu ecran solar de 50 in fiecare zi.

Initial, recunoaste ca a fost surprinsa de sfatul dermatologului, mai ales in conditiile unei pieli intunecate de la Mama Natura, insa i-a urmat sfatul, marturisind in prezent ca este convinsa ca acesta este motivul pentru care pielea i-a ramas tanara.

Liv Tyler Fiica solistului trupei Aerosmith este convinsa ca dieta joaca un rol extrem de important. "Am realizat ca dieta mea face pentru piele mai mult decat orice altceva. Daca mananc sanatos (fructe, legume si proteine), beau apa si nu mananc gras (cartofi prajiti si dulciuri) pielea mea arata minunat", a declarat actrita de 32 de ani.

Naomi Campbell La Naomi Campbell, care sambata, 22 mai, implineste 40 de ani, lucrurile sunt foarte clare: "Apa. Beau o multime de apa", a declarat ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#vedete trucuri piele, #retete frumusete vedete, #piele frumoasa, #secrete piele catifetala, #piele tanara, #naomi campbell, #Salma Hayek, #Heidi Klum , #stiri Naomi Campbell