Copiii romani se prostitueaza in gara din Napoli

Luni, 13 Octombrie 2008, ora 12:46
2359 citiri
Copiii romani se prostitueaza in gara din Napoli

Copii-gigolo din Italia aleg zona garii centrale din Napoli pentru a-si exercita "meseria".

Autoritatile italiene au anuntat ce exista o crestere a prostitutiei masculine, decoperind si primele cazuri de minori, informeaza Ziua, in editia online de luni.

Cele mai frecvente cazuri sunt intalnite in randul tinerilor magrebieni si romani. Cele doua tabere actioneaza total diferit. In timp ce magrebienii se prostitueaza noaptea, pentru a cersi in cursul zilei, tinerii romani practica prostitutia in miezul zilei, ca singura activitate pentru a procura bani.

Politistii italieni au declarat ca prostitutia masculina este in plina crestere, in special printre tinerii cu varste cuprinse intre 17 si 20 de ani.

Autoritatile italiene au confirmat ca nu se poate vorbi inca de un fenomen de prostitutie in randul minorilor, descoperind cateva cazuri izolate. Presa italiana a concluzionat ca exista doua categorii de copii care practica prostitutia: magrebieni si romani.

Diferenta dintre cele doua grupuri este ca tinerii romani isi castiga existenta numai prin prostitutie, in timp ce magrebienii apeleaza si la solutia cersitului.

Procurorul adjunct Camillo Trapuzzano a confirmat ca exista cateva mii de dosare privitoare la cazuri de prostitutie in randul minorilor. Procurorul a afirmat ca a cerut politiei italiene sa demareze o ancheta in cazul "copiilor-gigolo", care au varste cuprinse intre 13 si 14 ani.

"In orice caz cand este vorba de minori si de prostitutie trebuie intotdeauna sa fim in alerta maxima, este un fenomen ingrijorator", a declarat Trapuzzano.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Doi tineri italieni s-au căsătorit într-un avion. Ce cadou au primit de la compania aeriană VIDEO
Doi tineri italieni s-au căsătorit într-un avion. Ce cadou au primit de la compania aeriană VIDEO
Doi tineri italieni s-au căsătorit în aer, pe 15 aprilie, la bordul unei aeronave Wizz Air. Ivano și Federica au avut parte de o ceremonie oficială chiar în interiorul avionului, iar...
Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Italia şi-a asigurat matematic, joi, al cincilea loc în sezonul viitor al Ligii Campionilor, după ce Atalanta şi Fiorentina s-au calificat în semifinalele Europa League şi respectiv...
#prostitutie, #copii gigolo, #napoli, #Italia, #autoritati , #stiri Napoli