Nastase: Boc este un fel de joystick al lui Traian Basescu (Video)

Marti, 27 Ianuarie 2009, ora 21:37
3210 citiri
Nastase: Boc este un fel de joystick al lui Traian Basescu (Video)

Emil Boc este un fel de joystick al presedintelui Traian Basescu, considera liderul PSD, Adrian Nastase, apreciind ca marti a fost Ziua Portilor Deschise la Palatul Victoria.

Prezent in studioul Realitatea TV, Adrian Nastase a criticat faptul ca premierul Emil Boc urmeaza intocmai indicatiile presedintelui Basescu si l-a calificat pe acesta ca fiind "un fel de joystick".

El a adaugat ca marti a fost "Ziua Portilor Deschise la Palatul Victoria", referindu-se la faptul ca presedintele a fost prezent la o intalnire a coalitiei de guvernare PSD-PD-L in care s-a dezbatut situatia bugetul de stat pe 2009.

Nastase a tinut sa sublinieze ca a criticat intotdeauna actiunile presedintelui Basescu, si nu guvernul "din care fac parte colegi" social-democrati.

"Boc este un fel de joystick al presedintelui Traian Basescu", a declarat social-democratul.

Reprezentanti ai coalitiei de guvernare s-au intalnit marti seara la Palatul Victoria pentru a discuta bugetul pe anul 2009, inaintea intalnirii presedintele Traian Basescu precizand ca "nu ar reactiona negativ daca guvernul ar ingheta salariile timp de sase luni".

Cand Basescu a anuntat ca nu mai candideaza, am inceput sa plang

Adrian Nastase a adaugat ca, atunci cand a aflat despre recentele declaratii ale lui Traian Basescu potrivit carora ia in calcul optiunea de a nu mai candida la alegerile prezidentiale, "i-au dat lacrimile".

"Cand a anuntat ca nu va mai candida, am inceput sa plang", a declarat Adrian Nastase, adaugand ca "riscul este destul de mic", dat fiind faptul ca se pregateste campania electorala, iar pe un post de secretar de stat pentru relatia cu romanii de peste hotare a fost numit un consilier de la Cotroceni, in conditiile in care postul de la MAE ar fi trebuit sa revina PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Adrian Nastase, #Emil Boc joystick, #Traian Basescu , #Emil Boc