Nati Meir a primit mandat de arestare pentru 29 de zile

Joi, 02 August 2012, ora 09:40
2098 citiri
Nati Meir a primit mandat de arestare pentru 29 de zile
Foto: cliqz.com

Fostul deputat Nati Meir a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile, fiind acuzat de inselaciune.

Potrivit anchetatorilor, Nati Meir le-ar fi promis locuri de munca in Israel unor persoane, fara a-si respecta insa promisiunea. In plus, fostul om politic le-a luat si banii celor inselati, informeaza B1 Tv.

Avocata fostului deputat, Mihaela Botila, a reclamat faptul ca lui Nati Meir sau i s-a incalcat dreptul la aparare, acesta neputand sa dea declaratie din cauza starii sale de sanatate. Totodata, ea a spus ca medicii nu au putut sa garanteze pentru sanatatea lui Meir, iar acesta a fost scos din sala de judecata.

"Nu a fost audiat! Inculpatul nu a fost audiat. Aici este si problema. Acesta a solicitat sa dea declaratii in cursul zilei de maine, deoarece astazi, dat fiind internarea de la pranz nu a putut sa dea declaratii, fiind cu tensiune foarte mare", a precizat Mihaela Botila.

Perchezitii la o grupare condusa de Nati Meir - cerea bani pentru locuri de munca

Unul dintre cei pagubiti de fostul om politic a povestit ca l-a sunat si s-a intalnit cu acesta, care i-a spus care sunt conditiile de plecare la munca in Israel. Omul si-a dat demisia de la locul de munca din Romania, sperand ca va ajunge sa lucreze pe mai multi bani in afara tarii.

Persoanele care vroiau sa ajunga la munca in Israel le plateau membrilor gruparii conduse de Nati Meir sume intre 400 si 800 de euro, au precizat sursele judiciare.

Nati Meir are o condamnare la patru ani de inchisoare, tot pentru inselarea mai multor persoane carora le promisese locuri de munca in Israel.

Intr-un alt dosar, fostul deputat a fost condamnat, in 6 martie, de Tribunalul Galati, la sapte ani si jumatate de inchisoare pentru trafic de influenta in forma continuata, iar fiul sau, Or Meir, a primit o pedeapsa de cinci ani si jumatate de inchisoare pentru complicitate la aceasta infractiune. Tribunalul Galati a mai decis sa mentina masura preventiva a obligarii de a nu parasi localitatea in cazul celor doi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Nati Meir mandat arestare, #acuzatii Nati Meir, #arestare Nati Meir, #Nati Meir inselaciune , #stiri Nati Meir