Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Situatie incredibila: Primaria Capitalei, acuzata de seful FRF ca minte in cazul National Arena

Sambata, 26 Decembrie 2015, ora 11:01
3965 citiri
Situatie incredibila: Primaria Capitalei, acuzata de seful FRF ca minte in cazul National Arena
Foto: Hepta.ro

Dezvaluirea pe care Ziare.com a facut-o in urma cu o saptamana despre situatia de la National Arena l-a luat prin surprindere pe presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu.

Dupa ce Ziare.com a scris ca Primaria Capitalei nu a facut demersurile necesare pentru ca National Arena sa primeasca autorizatia de functionare, Razvan Burleanu acuza autoritatile ca l-au mintit.

Burleanu spune ca Primaria Capitalei i-a transmis ca a facut demersurile, desi acest lucru un s-a intamplat.

"Am aflat acum o saptamana ca ISU ca nu a primit nicio documentatie din partea Primariei. In ciuda faptului ca am fost permanent informat de repezentantii Primariei Capitalei ca au depus aceste acte", a spus Razvan Burleanu pentru ProTV.

Reactia lui Burleanu vine dupa ce purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat, in urma cu o saptamana, ca Primaria Capitalei nu a facut demersurile pentru primirea autorizatiei.

"Primaria Capitalei nu a depus pana la aceasta ora documentele pentru obtinerea autorizatiei de functionare", a declarat Daniel Vasile, pentru Ziare.com, pe 18 decembrie.

In aceste conditii, Razvan Burleanu se teme ca amicalul dintre Romania si Spania, programat in luna martie, este in pericol de a nu se mai disputa.

Exclusiv Nepasarea nu are limite - Ce se mai intampla cu National Arena, stadionul inchis de autoritati

Conform estimarilor Ziare.com, Primaria Capitalei a pierdut pana in acest moment 210 mii de euro. Suma va fi cu siguranta mai mare, in conditiile in care Steaua a inchiriat arena din Pitesti pana in vara anului urmator.

Am incercat in ultima perioada sa discutam in mai multe randuri cu reprezentantii Primariei Capitalei, insa acestia fie nu raspund la telefon, fie solicita "o adresare pe cale oficiala", adica o modalitate mascata de a mai trage de timp, intrucat raspunsul vine, in mod obisnuit, dupa 30 de zile.

Pe langa raspunsul la intrebarea cand se va redeschide stadionul, o alta intrebare arzatoare este legata de cine va plati pentru aceasta situatie incredibila. Din informatiile neoficiale obtinute de Ziare.com, Primaria Capitalei nu a demarat nicio ancheta interna pentru gasirea vinovatilor, considerand ca de vina este, culmea, legislatia, care este prea aspra!

Potrivit ISU, acoperisul de la National Arena contine o membrana ce poate lua foc in anumite conditii, motiv pentru care stadion a fost inchis la inceputul lunii noiembrie.

C.S.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#autorizatie National Arena, #aviz National Arena , #stiri National Arena