Stelistii, dupa ce n-au fost lasati sa joace pe Arena Nationala: Nu ne vine sa credem!

Sambata, 07 Noiembrie 2015, ora 16:59
3304 citiri
Stelistii, dupa ce n-au fost lasati sa joace pe Arena Nationala: Nu ne vine sa credem!
Foto: Ziare.com

Capitanul Stelei, Fernando Varela, s-a declarat nemultumit de faptul ca nu se poate juca pe Arena Nationala, din cauza lipsei avizului din partea ISU, iar antrenorul Dumitru Dumitriu a amintit ca stadionul a putut fi folosit la finala UEFA Europa League din anul 2012.

"Nu am reactionat bine, am jucat multe meciuri pe Arena Nationala, meciuri de Champions League, meciuri multe, este pacat ce s-a intamplat la Colectiv, dar sa dai o decizie din asta dupa aproape o suta de meciuri, ca nu mai poti juca pe Arena Nationala, casa noastra, cred ca este foarte ciudat.

(...) Era mai bine daca jucam pe langa Bucuresti si nu la Cluj", a spus Varela, citat de Digi Sport.

Alarma in fotbal: Stadioanele Giulesti si Dinamo trebuie demolate inainte sa moara oameni!

"Cu foarte mare surprindere am primit vestea. Nu ne vine sa credem ca au considerat ca o arena pe care s-a jucat o finala europeana sa fie cu probleme inaintea unui meci Steaua-Botosani", a precizat si Titi Dumitriu.

La randul sau, presedintele stelist Valeriu Argaseala este de parere ca cineva trebuie sa raspunda pentru situatia creata.

"Decizia sa plecam la Cluj sa jucam a fost surprinzatoare pentru toata lumea. Dupa atata timp cand Arena a gazduit si o finala de Europa League, cand au fost si meciurile nationalei si echipei noastre, finale de Cupa Romaniei, Cupa Ligii...

In acest moment trebuie sa ne punem foarte serios intrebarea competentei unor oameni si seriozitatii cu care se lucreaza. E o neglijenta pe care trebuie sa se si-o asume cineva", a subliniat Argaseala.

Problemele de pe Arena Nationala

Secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat, a declarat sambata ca se stia inca de la inaugurarea Arenei Nationale ca stadionul nu are aviz de functionare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, dar ca de-abia in aceste zile a devenit public.

Anunt incredibil al lui Arafat, despre National Arena: De la inceput se stia

Tragedia care ne poate lovi in orice clipa: Sa vedeti aici nenorocire! - Interviu

Vineri seara s-a decis ca meciul Steaua - FC Botosani se va disputa la Cluj-Napoca, pe stadionul echipei CFR Cluj, din cauza ca pe National Arena nu sunt respectate conditiile necesare de securitate pentru desfasurarea de evenimente.

Steaua - FC Botosani se joaca la Cluj: "Caz de forta majora"

Zilele trecute, au aparut tot mai multe informatii cu privire la problemele pe care le are stadionul pe care Steaua si echipa nationala a Romaniei isi disputau cea mai mare parte a meciurilor de acasa.

National Arena nu are certificat ISU - meciul Stelei a fost mutat (surse)

National Arena nu are autorizatie de 5 ani! Pompierii: Il inchidem in 30 de zile!

Astfel, Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, a spus miercuri seara ca parcarea de la subsolul National Arena nu este dotata cu scari, iar cei care ajung acolo o pot parasi doar cu lifturile: "Daca explodeaza o masina acolo, cei de acolo mor ca sobolanii".

Defect major la National Arena: Mor ca sobolanii

"Nu e de vina Primaria, ci constructorul care a exclus scarile ca sa nu bage betoane acolo, sa faca economie. De asta nu le-a dat aprobare. Cum n-au 99% din toate salile din tara, nu din Bucuresti. Eu si Lupescu am sesizat ca s-au evaporat scarile, adica nu le-au facut, desi in proiect exista scari", a declarat Dumitru Dragomir la DigiSport.

Romania, aproape de un esec istoric: Adio Euro 2020 la Bucuresti?

Marti, pompierii au anuntat ca National Arena nu are autorizatie de functionare din partea lor, astfel ca in urmatoarea perioada se poate interzice dreptul de utilizare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Fernando Varela National Arena, #Steaua Botosani Cluj, #Steaua meciuri Arena Nationala, #Dumitru Dumitriu Arena Nationala , #stiri National Arena