Avancronica partidei Romania - Georgia

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 19 Noiembrie 2008, ora 07:11
1678 citiri
Avancronica partidei Romania - Georgia

Nationla pregatita de Victor Piturca incheie anul 2008 cu o partida de verificare impotriva unui adversar modest, Georgia.

Meciul impotriva Georgiei poate fi caracterizat drept "amicalul nu-l forta", Piturca primind mai multe cereri din partrea antrenorilor din Liga I pentru a proteja unii din jucatori. Dorinel Munteanu a fost primul care a solicitat menajarea lui Goian, jucator ce nu se afla in cea mai buna forma fizica.

Nici dinamovistii nu s-au lasat mai prejos, cerandu-i lui Piti sa nu-l foloseasca pe Tamas, fundasul aflandu-se inca in recuperare. Actionarii "cainilor" se tem ca o eventuala reaccidentare a lui Tamas ar face imposibil transferul la Juventus.

Chiar si Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior Donetk, a cerut FRF ca Razvan Rat sa evolueze doar o repriza, dat fiind ca pe ucraineni ii asteapta un meci dificil in grupele Ligii Campionilor la mijlocul saptamanii viitoare.

Iata echipele probabile:

ROMANIA: Lobont - Ogararu, M. Radoi, Tamas, Rat - Cocis, Ropotan, C. Lazar - Nicolita, Marica, Fl. Costea.

Selectioner: Victor Piturca

GEORGIA: Lomaia - Khizanishvili, Salukvadze, Gvinianidze, Asatiani - Kobiashvili, Odikadze, Kvirkvelia, Razmadze - Mchedlidze, Martsvaladze. Selectioner: Hector Cuper

Arbitru la centru: Kyros Vassaras (Grecia)

Desi echipa nationala va reveni pe stadionul Dinamo dupa aproximativ 5 ani, interesul pentru partida este foarte scazut, pana marti fiind vandute doar 300 de tichete din cele 10.000 puse in vanzare. FRF a anuntat ca banii rezultati din vanzarea biletelor vor fi donati victimelor accidentului minier din Petrila.

Meciul Romania - Georgia va incepe de la ora 20.30 si va fi transmis in format LIVE Text pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Romania Georgia, #echipa nationala, #partida amicala , #amicale