Ce spun vedetele Spaniei despre meciul cu Romania, tara noastra si cei mai cunoscuti jucatori

Sambata, 26 Martie 2016, ora 10:47
3921 citiri
Ce spun vedetele Spaniei despre meciul cu Romania, tara noastra si cei mai cunoscuti jucatori
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Internationalul spaniol Juan Mata a declarat ca Romania a avut intotdeauna echipe si jucatori de valoare, el mentionandu-l pe Gheorghe Hagi si vorbind despre "stangul de aur" al acestuia.

"Romania a avut intotdeauna in fotbal atat echipe nationale cat si jucatori de valoare. Imi vine in minte un jucator exponential, Gica Hagi. A jucat in Spania mult timp. Ii cunoastem toti stangul de aur. Cred ca va fi un meci atractiv, va fi un joc important si pentru Romania si va veni multa lume sa ne vada", a spus Juan Mata, pentru FRF Tv, potrivit News.ro.

Mata a precizat ca atunci cand aude de Romania se gandeste la echipe ca Steaua si Cluj, la jucatori talentati ca Popescu, Hagi, dar si la Transilvania si Dracula.

"Nu am mai fost niciodata in Romania, dar va fi placut sa cunosc aceasta tara si sa ii descopar cultura",a adaugat el.

Juanfran considera ca echipa Romaniei are jucatori de valoare.

"Cred ca romanii vor sa vada jucand nationala lor impotriva uneia dintre cele mai bune reprezentative, pentru mine cea mai buna - Spania. Va fi un spectacol frumos", a mentionat spaniolul.

De asemenea, internationalul spaniol Cesar Azpilicueta a declarat ca la meciul cu Romania ambele echipe vor incerca sa isi impuna stilul de joc si a subliniat ca desi este o partida amicala, el si colegii sai sunt cu gandul la o victorie.

Cesar Azpilicueta considera ca pentru echipa Spaniei va fi dificil sa isi apere titlul european: "Ne va fi greu. Ceea ce a facut aceasta nationala este pura istorie. Nimeni nu a reusit pana acum sa castige intr-un timp atat de scurt doua Campionate Europene si unul Mondial. A fost fantastic si mergem la Euro ca detinatori ai titlului. Vom incerca sa obtinem al treilea titlu european consecutiv".

Azpilicueta, component al echipei Chelsea Londra, a mentionat ca a descoperit Romania jucand un meci pe terenul Stelei, in Europa League.

Pierdere importanta pentru Spania: O vedeta de la Real Madrid s-a accidentat si nu va juca impotriva Romaniei

Sergio Ramos, unul dintre jucatorii care s-au aflat pe teren la precedenta intalnire dintre Romania si Spania, de la Cadiz, scor 0-1, dar care este indisponibil pentru partida de duminica, si-a amintit de jocul din 2006: "Nu am cea mai placuta amintire. A fost un rezultat negativ pentru noi la Cadiz, scor 0-1. Totusi, acum vad si partea pozitiva de la acel moment. A fost inceputul unei perioade cu Luis Aragones pe banca in care am castigat toate jocurile. A fost o perioada foarte buna pentru noi".

Ramos a mai amintit de faptul ca a jucat cu Real Madrid impotriva Stelei si ca el a marcat un gol.

"Imi amintesc ca am si inscris cu capul, pe care l-am dedicate nepoatei mele Daniela, care atunci inca nu se nascuse si fratelui meu care urma sa devina tata. Mai recent, stiu ca nationala de fotbal feminin a Spaniei s-a calificat la Mondiale (dintr-o grupa cu Romania) ", a adaugat el.

Portarul David De Gea considera ca partida amicala de la Cluj-Napoca va fi foarte frumoasa.

"Va fi o partida foarte frumoasa. Intotdeauna noi dam totul pentru a castiga. Va fi un meci atractiv. Sper sa dominam jocul, sa avem posesie si sa ne cream multe ocazii de gol. Va fi cu siguranta un meci foarte placut pentru spectatori", a spus el.

"Va fi foarte dificil sa ne pastram titlul european. Cred ca nicio echipa nu a reusit sa castige Euro de trei ori consecutiv. Vom avea o misiune grea. Avem insa multe sperante de a reusi sa castigam inca o data trofeul. E o adevarata provocare, dar una frumoasa", a mentionat portarul lui Manchester United.

Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
#vedete Spania Romania, #amical Romania Spania , #amicale