Finul lui Reghecampf da cartile pe fata dupa turneul dezastruos al nationalei: Cine e de vina pentru rusinea din Antalya

Vineri, 12 Februarie 2016, ora 14:28
4829 citiri
Finul lui Reghecampf da cartile pe fata dupa turneul dezastruos al nationalei: Cine e de vina pentru rusinea din Antalya
Foto: FRF

Omul care a organizat stagiul de pregatire al echipei nationale din Antalya, acolo unde selectionata divizionara a lui Iordanescu a intalnit trei adversari de mana a treia, a decis sa dea cartile pe fata.

Agentul Cristi Voicu, finul lui Laurentiu Reghecampf si cel care a fost ales de FRF sa organizeze turneul din Turcia la recomandarea Stelei, sustine ca el nu este vinovat.

Acesta spune ca el s-a angajat prin contract doar sa organizeze turneul si arunca responsabilitatea adversarilor modesti in carca Federatiei si a selectionerului Iordanescu.

"Turneul s-a facut in mare pripa. Am semnat cu FRF un contract de prestari servicii cu doar doua saptamani inainte de plecarea in Turcia. Eu am incercat sa perfectez jocuri cu echipe nationale, desi FRF nu putea sa-mi ceara asa ceva. Eu nu sunt agent FIFA de meciuri, ma ocup doar de organizare de cantonamente si de asigurarea logisticii pentru meciuri, cum ar fi terenuri, arbitri, ambulante. Si FRF discuta cu foarte multe federatii, dar era dificil de gasit nationale disponibile pentru ca nu era data FIFA", a declarat Voicu pentru SportNews.ro.

El mai spune ca Federatia trebuia sa gaseasca adversari pentru meciuri inter tari pentru ca doar forul national poate organiza astfel de partide.

"Inainte de plecare, Turkmenistan a confirmat meciul cu Romania pentru 6 februarie, dar, din cauza crizei izbucnite la ei, echipa nu a mai ajuns in Antalya. Nu a fost vina mea. A mai fost vorba despre Luxemburg. Aflasem de la agentii care vin cu echipe in Antalya ca nationala Luxemburgului era cazata in acelasi hotel cu Romania. Am discutat cu conducerea FRF, dar domnul Iordanescu a spus ca nu vrea sa joace cu Luxemburg. Am mai propus un joc cu Kosovo, dar FRF a refuzat pentru a nu risca un conflict diplomatic. De asemenea, a mai fost o varianta cu Moldova, dar Federatia de la Chisinau nu a putut strange jucatorii.

De necrezut: Familia Reghecampf a organizat un amical pentru nationala Romaniei!

Repet, eu am incercat sa ajut, dar nu puteam incheia contracte cu alte Federatii pentru meciuri inter-tari. Doar FRF are acest drept. Nu e vina mea pentru calitatea adversarilor. Prin relatiile mele cu agenti de jocuri, am pus la dispozitia FRF lista cu toate echipele care se aflau in acea perioada la pregatire in Antalya. Erau formatii bune, dar aveau programul stabilit cu doua-trei luni inainte. Aveau contracte semnate, nu mai puteau juca si cu Romania."

Nationala Romaniei a efectuat un stagiu de pregatire in statiunea turca Antalya.

Selectionerul Anghel Iordanescu a convocat doar jucatori din Liga 1, iar adversarii au fost mai mult decat modesti - Zimbru Chisinau, Torpedo Kutaisi si Beroe Stara Zagora.

Recent, FRF a anuntat ca il va sanctiona pe agentul Cristi Voicu pentru ca acesta nu a reusit sa gaseasca adversari de calibru pentru echipa nationala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Romania amical Antalya, #nationala Romania scandal amical, #Romania amicale Antalya , #amicale