Inca un amical de senzatie pentru nationala Romaniei

Duminica, 27 Februarie 2011, ora 17:08
2700 citiri
Inca un amical de senzatie pentru nationala Romaniei

Oficialii Federatiei Romane de Fotbal pregatesc un nou meci amical de senzatie pentru nationala lui Razvan Lucescu, impotriva Angliei.

Pe langa amicalele cu Brazilia si Argentina, nationala Romaniei este aproape de a perfecta un nou meci tare, impotriva Angliei.

"Am luat legatura cu oficialii englezi si discutam despre posibilitatea organizarii unui meci amical la Bucuresti. Data nu a fost inca stabilita, dar probabil va fi undeva in 2012, deoarece pentru acest an avem deja calendarul complet", a declarat o sursa din cadrul FRF pentru Ziare.com.

Sursa noastra a explicat si motivul pentru care nationala Romaniei va disputa meciuri amicale tari, desi nu mai face fata nici impotriva unor adversari modesti.

"Vrem sa disputam meciuri tot mai tari, pentru ca jucatorii tineri sa se confrunte cu adversari puternici ina de la o varsta frageda. S-a mai intamplat asa ceva pe vremea cand Mircea Lucescu era selectioner si ne-a ajutat foarte mult", a adaugat sursa FRF.

Anglia a venit ultima data la Bucuresti pe 1 mai 1985, in preliminariile Campionatului Mondial din Mexic 1986. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Tot in 2012, undeva la inceputul anului, sefii FRF se pregatesc sa aduca la Bucuresti reprezentativa Uruguayului, semifinalista la ultima editie a Campionatului Mondial.

Programul echipei nationale in 2011:

8 februarie: Romania - Ucraina (amical)

9 februarie: Romania - Suedia/Cipru (amical)

26 martie: Bosnia - Romania (oficial)

29 martie: Romania - Luxemburg (oficial)

3 iunie: Romania - Bosnia (oficial)

7 iunie: Romania - Brazilia (amical)

11 iunie: Romania - Columbia (amical)

11 august: Romania - Argentina (amical)

2 septembrie: Luxemburg - Romania (oficial)

6 septembrie: Romania - Franta (oficial)

7 octombrie: Romania - Belarus (oficial)

11 octombrie: Albania - Romania (oficial)

Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Naționala Ucrainei completează grupa României la turneul final al Campionatului European de fotbal, programat în Germania. Ucraina va fi chiar prima adversară a tricolorilor la EURO 2024,...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#nationala Romaniei, #amical anglia , #amicale