Romania - Uruguay, meciul pe care nimeni nu vrea sa-l vada

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 29 Februarie 2012, ora 07:19
5962 citiri
Romania - Uruguay, meciul pe care nimeni nu vrea sa-l vada

Nationala de fotbal a Romaniei intalneste, miercuri, pe National Arena din Bucuresti, reprezentativa Uruguayului, campioana Americii de Sud in exercitiu. Paradoxal, nimeni nu pare interesat de cel mai puternic amical al "tricolorilor" de la disputa cu Spania si pana acum.

50.000 de bilete au fost puse in vanzare de FRF, insa abia daca s-au vandut 6.000 dintre ele. Suporterii le mai pot cumpara si in ziua meciului, insa este greu de crezut ca numarul total al spectatorilor va depasi 10.000.

Imprastiati intr-un stadion cu o capacitate de 5 ori mai mare, romanii abia daca se vor vedea. Noroc cu Mircea Sandu, omul care a ales cromatica stadionului pentru a parea ca e plin si atunci cand spectatorii stau acasa. Probabil stia el ceva!

Oscar Tabarez, selectionerul sud-americanilor, a adus la Bucuresti tot ce avea mai bun. Forlan, Cavani, Suarez sau Caceres au venit in Romania pentru a se bate, amical, cu Mutu si Chiriches, ceea ce inseamna ca, in sfarsit, FRF a facut un contract de meci profesionist.

Victor Piturca, antrenorul nationalei noastre, are destul de multe batai de cap. In primul rand, nu poate conta pe cei 3 romani care au avut performante europene in ultimii ani - Chivu, Sapunaru, Rat - si l-a pierdut si pe Banel Nicolita, singurul jucator "tricolor" care mai "misca" ceva intr-un campionat puternic din Vest.

In aceste conditii, "Piti" ar putea folosi o formula de joc 4-2-3-1, cu Latovlevici, Goian, Chiriches si Papp in aparare, Bourceanu si Lazar la inchidere, Tanase, Mutu si Torje in spatele varfului impins Ciprian Marica.

Iata cum arata echipele probabile:

ROMANIA: Tatarusanu - Papp, Chiriches, D. Goian, Latovlevici - Bourceanu, Lazar - Torje, Mutu, Tanase - Marica.

Selectioner Victor Piturca.

Rezerve: Balgradean, Rapa, Gaman, Dr. Grigore, Grecu, Neagu, Pintilii, M. Roman, D.Niculae, B. Stancu, M.Niculae.

URUGUAY: Muslera - Maxi Pereira, Lugano, Godin, Caceres - A. Rios, D. Perez, Ramirez - Forlan - Suarez, Cavani.

Selectioner Oscar Tabarez.

Reverve: M. Silva, Fucile, Coates, A. Gonzalez, Gardano, Eguren, Lodeiro, C. Rodriguez, Abreu, S. Fernandez.

Tichetele se mai vand si in ziua meciului la casele de bilete de la National Arena si au urmatoarele preturi:

VIP 1 - 400 lei*

VIP 2 - 350 lei*

VIP 3 - 350 lei*

Categoria 1 - 60 si 50 lei

Categoria a 2-a - 40, 35 si 25 lei

Categoria a 3-a - 20 si 15 lei

Categoria a 4-a - 15 si 10 lei

De asemenea, copiii, femeile si pensionarii au la dispozitie o casa de bilete speciala la stadion de unde isi pot achizitiona tichete in mai multe zone din tribune la numai 5 lei.

Intalnirea incepe de la ora 20.30 si este transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#romania uruguay amical, #romania uruguay live, #avancronica Romania Uruguay, #bilete Romania Uruguay , #amicale