Exclusiv Mircea Radulescu: A venit momentul sa batem Franta!

Joi, 01 Septembrie 2011, ora 19:24
1924 citiri
Exclusiv Mircea Radulescu: A venit momentul sa batem Franta!

Directorul Scolii Federale de Antrenori, Mircea Radulescu, a prefatat meciurile pe care nationala Romaniei le va disputa cu Luxemburg si Franta in preliminariile Campionatului European din 2012.

Fostul selectioner sustine ca "tricolorii" au invatat o lectie importanta dupa meciul tur cu Luxemburg si crede ca acestia nu vor avea batai prea mari de cap in disputa programata vineri, in Ducat.

"S-au mai schimbat datele problemei de la meciul tur, de la Piatra Neamt. Conjuctura are un rol foarte important si ajunge la jucator sub forma unei pregatiri mentale. Daca ambele echipe abordeaza partida cu aceeasi motivatie, noi ar trebui sa batem la doua goluri diferenta. Am putea fi insa surprinsi daca ei se mobilizeaza la maxim si noi jucam la o capacitate redusa.

Suntem favoriti si, cu toata dificultatea acestui meci, nu-mi fac nicio problema. Stiu ca s-a facut o selectie buna, in linii mari, iar Victor Piturca e capabil sa transmta jucatorilor atitudinea necesara.", a declarat Mircea Radulescu pentru Ziare.com.

Oficialul de la Federatie este optimist si in ceea ce priveste meciul decisiv cu Franta, de pe National Arena, si afirma ca a venit momentul ca Romania sa invinga selectionata "cocosului galic".

"A venit timpul sa-i batem pe francezi. Ne-am tot chinuit cu ei in atatea meciuri. S-a schimbat echipa, acum au si un selectioner bun, dar Franta nu mai e ce-a fost. Eu cred ca a venit momentul sa-i batem.

Inaugurarea Arenei Nationale va fi un avantaj mare pentru 'tricolori' si trei puncte luate in meciul cu Luxemburg ne vor ajuta si mai mult. O victorie cu Franta ne mentine in carti si aceasta perspectiva ii va motiva si mai mult pe jucatorii lui Piturca. Diferenta de valoare trebuie compensata prin autodepasirea de sine.", a incheiat Radulescu.

Nationala Romaniei va intalni, vineri, in deplasare, incepand cu ora 20:30, reprezentativa Luxemburgului, intr-un meci contand pentru preliminariile Campionatului European din 2012. Disputa din Ducat va fi urmata, marti, de duelul decisiv cu Franta, programat la ora 21:30 pe National Arena.

Ambele intalniri vor fi transmise in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mircea Radulescu, #Romania Franta preliminarii Euro 2012, #Romania Luxemburg preliminarii Euro 2012, #nationala Romaniei , #Euro 2012