Luxemburgul a bagat frica-n "tricolori"

Marti, 30 August 2011, ora 16:22
2364 citiri
Luxemburgul a bagat frica-n "tricolori"

Semnalul de alarma tras, luni, de Victor Piturca la conferinta de presa i-a pus pe ganduri pe componentii echipei nationale, care avertizeaza, la randul lor, ca selectionata Luxemburgului poate surprinde Romania in meciul de vineri.

Fundasul echipei Sahtior Donetk, Razvan Rat, sustine ca "tricolorii" nu vor avea un meci usor pe stadionul Josy Barthel si da ca exemplu intalnirea castigata la limita cu cea mai slaba nationala din Europa, San Marino.

"Toata lumea se asteapta sa castigam la scor, dar va fi greu cu Luxemburg. In fotbalul de azi nu mai exista echipe mici, numai usor nu ne va fi... Ati vazut ca nici cu San Marino nu ne-a fost usor, desi am dominat meciul, dar e foarte greu sa inscrii in fata unor echipe care stiu doar sa se apere.", a spus Razvan Rat la sosirea in Romania.

Ovidiu Petre, noul jucator al italienilor de la Modena, este de parere ca Romaniei ii va fi dificil sa marcheze in poarta Luxemburgului, echipa despre care spune ca e "o nuca tare".

"Am vazut ieri o repriza din Luxemburg - Franta si mi s-a parut o nuca tare. Franta s-a chiunit destul de mult sa inscrie si pana la urma golul a picat dintr-o faza fixa. Luxemburg e un adversar dificil, se grupeaza bine, se inchide in aparare. Nu se compara cu Franta, dar va fi dificil sa marcam. Important e sa facem treaba buna in cele doua meciuri, daca vor reveni Tamas si Mutu cu atat mai bine.", a declarat Ovidiu Petre.

In partida tur, disputata la Piatra Neamt, Romania s-a impus cu 3-1 in fata echipei din Ducat, dupa ce a fost condusa cu 1-0.

"Vad ca se vorbeste mai mult de meciul cu Franta. Toata lumea ne vede castigatori cu Luxemburg, o echipa care a facut mari progrese in ultimii ani. Trebuie sa ne temem foarte tare de Luxemburg. Cine suntem noi in momentul de fata?" - Victor Piturca.

Intalnirea Luxemburg - Romania este programata pe 2 septembrie, de la ora 20:30, pe stadionul Josy Barthel din Luxembourg, si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

C.F.

Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Naționala Ucrainei completează grupa României la turneul final al Campionatului European de fotbal, programat în Germania. Ucraina va fi chiar prima adversară a tricolorilor la EURO 2024,...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#Romania Luxemburg preliminarii Euro 2012, #Razvan Rat, #Victor Piturca, #nationala Romaniei , #Euro 2012