Ce spun atacantii Romaniei dupa meciul cu Finlanda

Vineri, 09 Octombrie 2015, ora 13:20
3953 citiri
Ce spun atacantii Romaniei dupa meciul cu Finlanda
Foto: Hepta.ro

Romania a avut trei atacanti pe teren, in partida de joi seara, cu Finlanda, insa niciunul nu a reusit sa marcheze, in ciuda ocaziilor uriase pe care le-a avut fiecare.

Daca Florin Andone nu a vrut sa vorbeasca dupa partida, Claudiu Keseru si Bogdan Stancu, cei care au inceput meciul ca titulari si au ratat niste ocazii incredibile, au vorbit despre nereusitele din intalnirea cu Finlanda.

"Un egal muncit, am avut o prima repriza foarte reusita. Ne-am creat foarte multe ocazii, bare, interventii miraculoase ale jucatorilor finlandezi. In a doua ne-am expus putin, puteau inscrie de mai multe ori. Meritam cel putin un egal azi.

(...) Nu cred ca se pune problema de asa ceva, de demisie, oamenii erau frustrati, ca si noi, de ce se intampla in teren. Dar nu cred ca cineva poate sa spuna ca noi nu ne-am dorit sau nu am dat totul in aceasta seara.

Per ansamblu, ne-am creat foarte multe ocazii si chiar ma intrebam ce mai poate face portarul lor sa scoata mingile. Pana la urma, partea buna este ca suntem la mana noastra", a spus Keseru, citat de Digi Sport.

La randul sau, Bogdan Stancu este de parere ca "tricolorii" au avut ghinion in partida de joi seara, dovada si marile ocazii ratate.

"Nu se transforma in misiune imposibila aceasta calificare. Pur si simplu mingea nu a vrut sa intre in poarta. Am avut putin ghinion, portarul lor a fost intr-o zi mare. Pe noi ne-a costat acel contraatac al lor, dar ma bucur ca am avut puterea sa revenim pe final in cartile calificarii.

(...) E clar ca noi trebuie sa mergem in Insulele Feroe si sa castigam. Nu trebuie sa ii tratam de sus, trebuie sa fim seriosi si sa castigam. Sincer, nu ma gandeam ca o sa stam in ultimul meci cu Feroe, dar iata ca s-a intamplat", a precizat STancu, citata de Dolce Sport.

Romania remizeaza cu Finlanda dupa un meci de infarct si continua cursa pentru EURO 2016

Echipa nationala de fotbal a Romaniei continua lupta pentru calificarea la EURO 2016 dupa ce a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Finlanda, in grupa F a preliminariilor.

Finlandezii au deschis scorul pe National Arena, insa baietii lui Iordanescu au reusit egalarea in minutul 90, prin Ovidiu Hoban.

Dupa acest rezultat, nationala Romaniei este la mana ei in ultima etapa a preliminariilor. Pentru a ne califica este nevoie sa obtinem un rezultat cel putin egal cu al maghiarilor, care vor intalni Grecia, in timp ce noi vom merge in Feroe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Claudiu Keseru egal Finlanda, #Bogdan Stancu egal Finlanda, #Romania egal Finlanda, #atacanti Romania Finlanda , #Euro 2016
Comentarii
Poza Salamcusoia
Salamcusoia
rank 5
Cum se face ca politia nu a pus niciodata gheara pe imbeicilul