Iordanescu schimba foaia: Modificari importante in echipa de start cu Feroe

Vineri, 09 Octombrie 2015, ora 14:47
8288 citiri
Iordanescu schimba foaia: Modificari importante in echipa de start cu Feroe
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei - Pagina oficiala

Egalul Romaniei cu Finlanda, de joi seara, dupa un meci in care "tricolorii" au ratat numeroase ocazii uriase si au fost surprinsi de mai multe ori pe contraatac, l-a determinat pe selectionerul Anghel Iordanescu sa faca mai multe schimbari in echipa de start.

In primul rand, Iordanescu va renunta la un mijlocas de banda, Alex Chipciu, si va introduce in schimb unul defensiv, Mihai Pintilii, care sa joace alaturi de marcatorul golului cu Finlanda, Ovidiu Hoban, potrivit Digi Sport.

Locul lui Chipciu in banda stanga urmeaza sa fie luat de Bogdan Stancu, care joi seara a jucat in spatele lui Claudiu Keseru.

O surpriza se anunta trecerea acestuia din urma pe banca de rezerve, iar in locul lui sa intre din primul minut Florin Andone, carea jucat doar 25 de minute cu Finlanda.

Un mare atacant din istoria Romaniei face praf un jucator: Stai acolo, nu mai veni la nationala!

Ce spun atacantii Romaniei dupa meciul cu Finlanda

De asemenea, Lucian Sanmartean si Paul Papp vor fi inlocuiti in echipa de start de jucatori care nu au evoluat joi seara - Constantin Budescu, respectiv Alexandru Matel.

In schimb, doi dintre cei mai slabi jucatori de pe teren, fundasii centrali Vlad Chiriches si Dragos Grigore, vor fi titulari si in meciul de duminica seara.

Iata cum ar putea arata echipa de start pentru partida cu Insulele Feroe:

Tatarusanu - Matel, Chiriches, Dr. Grigore, Rat - Hoban, Pintilii - Torje, Budescu, Stancu - Andone

Romania remizeaza cu Finlanda dupa un meci de infarct si continua cursa pentru EURO 2016

Echipa nationala de fotbal a Romaniei continua lupta pentru calificarea la EURO 2016 dupa ce a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Finlanda, in grupa F a preliminariilor.

Finlandezii au deschis scorul pe National Arena, insa baietii lui Iordanescu au reusit egalarea in minutul 90, prin Ovidiu Hoban.

Dupa acest rezultat, nationala Romaniei este la mana ei in ultima etapa a preliminariilor. Pentru a ne califica este nevoie sa obtinem un rezultat cel putin egal cu al maghiarilor, care vor intalni Grecia, in timp ce noi vom merge in Feroe.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#echipa Romania Feroe, #echipa probabil Romania Feroe, #schimbari echipa Romania Feroe, #Iordanescu echipa Romania , #Euro 2016