Violente la Budapesta: Suporteri romani, arestati (Video)

Sambata, 05 Septembrie 2015, ora 14:02
4367 citiri
Violente la Budapesta: Suporteri romani, arestati (Video)
Foto: captura video Youtube/ Nemzeti Sport Online

Zeci de suporteri maghiari si patru romani au fost arestati, in urma confruntarilor de strada care au avut loc vineri seara, la Budapesta, cu ocazia partidei Ungaria - Romania, din preliminariile pentru Campionatul European din 2016.

51 de persoane au fost arestate, sambata seara, si 38 de oameni au fost raniti, atat huligani, cat si politisti, relateaza agentia MTI, citata de Magyar Online.

Incidentele au inceput inainte de meci si au continuat pana dupa incheierea acestuia, cei violenti regasindu-se intr-un grup de 1.500-2.000 de fani care au atacat fortele de ordine cu sticle, materiale pirotehnice, semne de circulatie si bucati de caldaram.

Suporterii romani s-au batut intre ei, la meciul Ungaria - Romania (Video)

Politistii au raspuns cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa. 23 de oameni ai legii au fost raniti, multi dintre ei fiind transportati la spital.

De asemenea, potrivit sursei citate, patru romani se numara printre cei arestati, dupa ce asupra lor au fost descoperite materiale pirotehnice. In plus, acestia au fost si amendati.

Incidente la Budapesta, inaintea meciului cu Romania - huliganii s-au incaierat cu politia (Video)

Huliganii maghiari s-au incaierat cu fortele de ordine inca din noaptea de joi spre vineri, aproximativ 120 de persoane avariind atat masini de politie, cat si alte autovehicule aflate in zona, carora le-au spart geamurile si le-au taiat cauciucurile. Tot atunci, 17 persoane au fost arestate.

De asemenea, vineri seara, au avut loc violente atat pe strazile capitalei maghiare, intre grupurile de suporteri ale celor doua echipe, cat si pe stadion, unde suporterii romani stelisti si cei dinamovisti s-au luat la bataie in tribune. In urma incidentului, stelistii de la Peluza Sud au fost scosi din tribuna, dupa interventia jandarmilor. Doi dintre suporteri au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Preliminarii EURO 2016: Romania remizeaza cu Ungaria

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a terminat la egalitate, scor 0-0, pe terenul Ungariei, intr-un meci din Grupa F a preliminariilor pentru calificarea la Campionatul European din 2016.

Pentru tricolori urmeaza partida de luni seara, de la Bucuresti, impotriva Greciei, care este deja eliminata din cursa pentru calificare, cu doua puncte dupa sapte meciuri. Meciul va incepe la ora 21:45 si va fi transmis in direct pe site-ul Ziare.com.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#suporteri romani arestati Budapesta, #violente suporteri romani, #violente Budapesta suporteri , #Euro 2016
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5