FRF il sprijina pe Razvan Lucescu in disputa cu Hagi

Miercuri, 13 Octombrie 2010, ora 19:49
1397 citiri
FRF il sprijina pe Razvan Lucescu in disputa cu Hagi

Federatia Romana de Fotbal (FRF) este alaturi de Razvan Lucescu in disputa lui cu Gheorghe Hagi, directorul general al forului roman, Ionut Lupescu, declarandu-si sprijinul pentru selectioner.

"Nu am urmarit discutia dintre Hagi si Razvan. Nu e asa rau, poate sa fie ceva benefic. Problema e ca discutia sa nu denigreze. Nu vad de ce Hagi sa nu vorbeasca si sa isi spuna parerea. Eu cred ca Gica exagereaza, nu isi are rost sa spuna ca Razvan nu crede in nationala. Chiar Razvan a spus ca isi doreste sa mearga la Euro cu acesti jucatori", a declarat Lupescu la Sport.ro.

Oficialul FRF a precizat apoi ca selectionerilor de la "echipa mare" si de la "tineret" li se va propune prelungirea contractelor, asa cum anuntase Mircea Sandu in urma cu doar cateva zile.

"Nu am mai discutat de contract, avem tot timpul pana la urmatorul meci. Razvan si Sandoi au lucrat bine, nu au rezultate, dar suntem multumiti de cum au pregatit echipele", a mai spus Lupescu, el incercand apoi sa explice de ce sunt doriti in continuare Lucescu junior si Emil Sandoi.

"Am analizat in contextul actual. Lipsesc rezultatele, asta e adevarat, dar echipa a jucat bine cu Razvan. Asta fotbalul romanesc, avem putine puncte. Trebuie sa analizam mai profund de atat pentru ca avem probleme la intreg nivelul tarii. Nu ne-am calificat la tineret din cauza unui singur gol. E un regulament tampit la tineret! Castigi grupa si joci baraj unde poti pierde toata munca de doi ani. Nu mi se pare normal."

Gica Hagi si Gica Popescu, la atac. Au dreptate?

Ionut Lupescu a abordat apoi atat de mult discutata problema a convocarii lui Adi Mutu la echipa nationala.

"Nu s-a pus problema ca Mutu sa nu mai vina la nationala. Nu s-a vorbit despre el pentru ca a fost suspendat. Il asteptam sa revina si sa fie sanatos si sa joace. Apoi sa nu se mai dopeze ca il suspenda. Veti afla la urmatorul meci al nationalei, cu Italia" a incheiat Ionut Lupescu.

Hagi, atac violent la Razvan Lucescu

Hagi catre Lucescu: "Tineretul" a invins Rusia, tu ai facut egal cu Albania

Gheorghe Hagi a avut un schimb dur de replici cu selectionerul Razvan Lucescu, "Regele" reprosandu-i juniorului o multime de erori comise de cand a fost instalat la echipa nationala.

M.D.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#FRF sustine Razvan Lucescu, #Lucescu cearta Hagi, #Hagi critica Razvan Lucescu , #FRF