Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Dezvaluiri uluitoare: Cum s-a incercat un blat la Romania - Uruguay

Sambata, 18 Februarie 2012, ora 17:44
4537 citiri
Dezvaluiri uluitoare: Cum s-a incercat un blat la Romania - Uruguay

Flagelul meciurilor aranjate la pariuri a cuprins pana si echipa nationala a Romaniei, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, dezvaluind ca a fost contactat in vederea trucarii partidei amicale cu Uruguay.

Informatia a fost dezvaluita de conducatorul forului romanesc la Adunarea Generala a FRF, dupa cum relateaza Mugur Porumbacu, presedintele clubului CS Otopeni.

"O sa incerc sa reproduc exact ce a spus: 'Bai fratilor, aveti grija, ca e groasa. Discutati cu jucatorii, sa se potoleasca, sa aiba grija ce fac. S-a demarat o ancheta de catre organele competente si in scurt timp va fi un cutremur foarte mare in fotbalul romanesc'.

Ne-a spus ceva ce ne-a lasat cu gura deschisa. A spus: 'Ma aflam cu echipa nationala in Antalya si o persoana ne-a sunat si ne-a intrebat daca vrem sa il punem pe X arbitru la meciul Romania - Uruguay. Am inchis imediat telefonul. Va dati seama pana unde au ajuns acesti nesimtiti de samsari, sa propuna o chestie de genul asta?'", a declarat Porumbacu la Radio Sport Total FM.

Oficialul a mai afirmat ca din ce in ce mai multi fotbalisti se implica in aranjamente si chiar ei insisi pariaza sume mari pe partidele in care evolueaza.

"Nu se mai practica intelegerile dintre conducatori. E mult mai simplu, jucatorii sunt cei care pariaza intr-un stil... Chiar propun sa punem niste camere ascunde, microfoane prin vestiare, sa vedeti ce se discuta in vestiar, cand nu exista antrenorii sau conducatorii din vestiar. Mai avem si noi tot felul de prieteni infiltrati prin vestiare si stim ca se intreba.

Nu mai sunt atenti la jocurile lor, ci la pariuri. Sunt bolnavi, nu mai au scrupule, nu mai au frica si fac aranjamente in colaborare. Stai si te gandesti de unde rasturnarile astea grosolane de scor. Scoruri de 4-4, 3-3, conduci cu 1-0 si pierzi cu 1-4... Exista si acesti samsari, intermediari, care au asa o mare putere de convingere asupra jucatorilor... E de ajuns sa cada unul singur si va promit ca va iesi la iveala o imbarligatura si o caracatita, asa cum nu s-a mai vazut", a mai afirmat Porumbacu pentru sursa citata.

Revine DNA in fotbalul romanesc? "Nasul" Sandu avertizeaza "mafia pariurilor"

Altfel, presedintele Federatiei Romane de Fotbal a luat si o prima masura, anuntand ca toate meciurile din liga secunda vor fi filmate, obligatia inregistrarii revenind clubului gazda.

Pana acum, Directia Nationala Anticoruptie a intervenit de mai multe ori in fotbalul romanesc, insa de fiecare data ancheta viza acte de coruptie in arbitraj.

C.F.

Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
După publicarea unui memorandum care subliniază mai multe lipsuri pentru plata salariilor în acest an, premierul Marcel Ciolacu a negat că ar fi vreo problemă și a ținut să dea asigurări...
#Mircea Sandu, #nationala Romaniei, #blat Romania Uruguay, #mafia pariurilor Romania, #amical Romania Uruguay , #Mircea Sandu