Marica, acuze dure la adresa lui Sandu si Dragomir

Vineri, 17 August 2012, ora 17:50
3457 citiri
Marica, acuze dure la adresa lui Sandu si Dragomir

Atacantul roman Ciprian Marica pune lipsa performantelor de la nationala pe seama conducatorilor fotbalului romanesc, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir.

Varful gruparii Schalke 04 este de parere ca sefii FRF si LPF ar trebui sa-si asume atat rezultatele slabe ale nationalei, cat si managementul prost al celor doua foruri.

"Meciul cu Slovenia a fost unul prost pentru echipa noastra. Este un rezultat are trebuie sa ne puna pe ganduri pe noi, jucatorii, pe antrenori si pe cei din conducere, care vad ca se dau la o parte din momente de astea. Toata lumea este respnsabila pentru aceasta situatie. Am ajuns unde am ajuns nu numai din cauza jucatorilor, pentru ca pestele de la cap se impute. Nu stiu de ce ne comparam ca jucatori cu Olanda sau cu alte natiuni, ar trebui sa ne comparam la ei si la nivel de conducere.

Este o lipsa de valoare intre echipa care batea Olanda si cea de acum. Si acum sunt jucatori care vin si-si doresc sa bata, dar este o diferenta de valoare. Atunci aveam un Chivu, un Radoi la mijlocul terenului care recuperau foarte bine, stiau sa paseze. Acum noi incercam pe lateral, nu-l avem pe Robben care sa faca diferenta. Sunt dezamagit, mi se pare ca este din ce in ce mai greu sa marcam si sa ne creem situatii de gol", a declarat Ciprian Marica la DigiSport.

Nici selectionerul n-a scapat de criticile lui Marica, acesta spunand ca Piturca pune o presiune inutila pe stranierii care nu joaca la formatiile de club.

"Este o presiune in plus pusa de antrenor atunci cand spune ca sunt jucatori care nu evolueaza la echipele de club. Atata timp cand Razvan Lucescu nu si-a pus aceasta problema, iar eu am intrat cu Bosnia si am dat doua goluri si am castigat, nu cred ca este o problema ca nu joc la echipa de club. Sunt la un club mare din Europa, care este peste nivelul Ligii 1", a mai spus atacantul.

Nationala Romaniei a pierdut cu 3-4 meciul amical disputat in deplasare cu Slovenia, ultimul inaintea campaniei de calificare la Cupa Mondiala din 2014 (Brazilia).

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Marica nationala Romaniei, #Marica acuze Sandu Dragomir, #Romania preliminarii CM 2014 , #Mircea Sandu