Avancronica meciului Olanda - Romania

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 26 Martie 2013, ora 07:31
6362 citiri
Avancronica meciului Olanda - Romania

Echipa nationala de fotbal a Romaniei intalneste, marti seara, reprezentantiva Olandei intr-un meci contand pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

"Tricolorii" au ajuns in Olanda cu gandul la cel putin o remiza in partida de marti, ei avand nevoie de cel putin un punct pentru a ramane in ecuatia calificarii la turneul final din Brazilia.

Ca urmare a evolutiei sterse din meciul cu Ungaria, disputat vineri si incheiat la egalitate, scor 2-2, selectionerul Victor Piturca pregateste cateva achimbari in alcatuirea primului "11".

Astfel, sunt sanse mari ca echipa Romaniei sa arate complet diferit fata de cea la Budapesta, urmand ca acum ea sa fie construita in mare parte din jucatori de la Steaua.

In poarta va ramane Ciprian Tatarusanu, pe linia de fund isi vor face aparitia Luchin, in dreapta, Gardos, in centru langa Chiriches, si Rat, in banda stanga. Bourceanu si Pintilii vor fi iarasi la inchidere, in timp ce Adi Popa, Chipciu si Tanase vor forma "tripleta" ofensiva din spatele varfului impins Bogdan Stancu.

Ar iesi astfel din primul "11" jucatori ca Mutu, Torje sau Grozav, acestia urmand sa isi faca aparitia pe teren in repriza secunda, in functie si de evolutia scorului.

De cealalta parte, selectionerul Olandei nu pare dispus sa faca prea multe schimbari comparativ cu partida cu Estonia, de vineri. Singura modificare certa va fi aparitia lui Van der Vaart in zona mediana, in locul accidentatului Sneijder.

Echipele probabile:

OLANDA: Vermeer - Janmaat, De Vrij, Indi, Blind - Van der Vaart, De Guzman, Strootman - Lens, Van Persie, Robben.

Selectioner: Louis Van Gaal.

ROMANIA: Tatarusanu - Luchin, Gardos, Chiriches, Rat - Bourceanu, Pintilii - Popa, Chipciu, Tanase - Stancu.

Selectioner: Victor Piturca.

Arbitru: Mark Clattenburg (Anglia)

Intalnirea se disputa pe stadionul Amsterdam ArenA incepand cu ora 21.30, urmand a fi transmisa in direct pe postul public, TVR1.

Meciul va fi, de asemenea, transmis pe site-ul Ziare.com

Inaintea acestei partide, iata cum arata clasamentul Grupei D a preliminariilor europene:

1. Olanda 15 puncte

____________________

2. Ungaria 10p

--------------------

3. ROMANIA 10p

4. Turcia 6p

5. Estonia 3p

6. Andorra 0p

Tot marti se mai joaca meciurile Estonia - Andorra si Turcia - Ungaria.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Olanda Romania avancronica, #Olanda Romania meci 2013, #Romania preliminarii Cupa Mondiala, #Olanda Romania echipele , #preliminarii Cupa Mondiala