Avancronica partidei Romania - Muntenegru, prima din cadrul preliminariilor CM 2018

Duminica, 04 Septembrie 2016, ora 11:25
4131 citiri
Avancronica partidei Romania - Muntenegru, prima din cadrul preliminariilor CM 2018
Foto: Facebook / Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Romania va intalni Muntenegru, duminica, de la ora 21,45, pe Cluj Arena, in preliminariile Campionatului Mondial de fotbal, editia 2018, din Rusia, in prima partida din drumul spre viitoarea editie a CM, jocul fiind in direct pe Ziare.com.

Pe langa faptul ca este un nou start al Romaniei intr-o noua campanie de calificare pentru un nou turneu final, este un nou start si pe banca tehnica, avand in vedere ca germanul Cristoph Daum isi va face debutul.

El l-a inlocuit in aceasta vara pe Anghel Iordanescu, demis dupa ce Romania nu a trecut de grupe la EURO 2016.

Drumul catre Rusia va fi foarte greu, avand in vedere ca Romania face parte dintr-o grupa cu Polonia, Danemarca, Armenia, Kazahstan si Muntenegru si doar prima echipa merge direct la CM, locul 2 prinzand barajul.

Trebuie spus ca incepand de duminica trecuta, cand a inceput oficial cantonamentul, toti jucatorii s-au declarat incantati de aborarea lui Daum, care a instituit metode relaxate, dar bazate pe studii stiintifice de specialitate.

In plus, germanul a schimbat si capitanul, obligat si de imprejurari ce e drept, dupa ce Vlad Chiriches a devenit indisponibil. Noul capitan, asa cum anunta ultimele zvonuri, va fi fostul jucator de la Dinamo si Toulouse, Dragos Grigore.

Vorbind putin si despre adversari, muntenegrenii sunt in schimbare de generatii, asa ca jocul, sub bagheta unui nou antrenor, pe numele sau Ljubisa Tumbakovic, ar putea sa nu aiba calitatea dorita.

Vedeta principala din lotul ex-iugoslav este Jovetici, care a jucat la Manchester City, iar acum activeaza la Inter.

Ramane de vazut daca mult discutata problema a terenului va fi rezolvata pana la ora meciului, avand in vedere ca gazonul de pe Cluj Arena a fost aproape distrus dupa ce stadionul a gazduit festivalul de muzica Untold.

Iata mai jos echipele probabile:

Romania, sistem 4-2-1-3: Pantilimon - Benzar, Moti, Dr. Grigore, St. Filip - Sapunaru, Hoban - Bicfalvi - Popa, Fl. Andone, Chipciu.

Rezerve: Silviu Lung jr., Gaman, R. Marin, Maxim, Torje, Stanciu, Keseru.

Antrenor: Christoph Daum.

Muntenegru: Bozovici - Zverotici, Savici, Simici, Tomasevici - Rodici, Vukcevici, Scekici, Bakici - Beqiraj, Jovetici.

Partida va fi televizata pe TVR 1 si va fi in direct, faza cu faza, pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#avancronica meci Romania Muntenegru, #preliminarii CM 2018 meci Muntenegru, #debut Romania Muntenegru CM 2018 Cluj , #preliminarii Cupa Mondiala