Selectionerul Ungariei a anuntat lotul pentru meciul cu Romania

Luni, 26 August 2013, ora 19:10
1472 citiri
Selectionerul Ungariei a anuntat lotul pentru meciul cu Romania

Selectionerul Ungariei, Sandor Egervari, a anuntat lotul de jucatori convocati in vederea partidei cu Romania.

Pentru meciul cu "tricolorii", maghiarii nu se vor putea baza pe serviciile fostului fundas al lui Anderlecht, Juhasz Roland, dar nici pe experimentatul Gera Zoltan (WBA).

"Din pacate avem absente importante. In afara lui Gera Zoltan, Juhasz Roland s-a accidentat grav la finalul saptamanii si nu vom conta pe el. De asemenea, Pinter Adam nu are inca echipa si am renuntat la convocarea lui", a declarat Egervari Sandor, potrivit portalului mlsz.hu.

Surpriza lotului este atacantul lui Roda, Nemeth Krisztian, titular in primele patru etape ale campionatului olandez, unde a reusit sa marcheze si sa dea o pasa de gol.

"Avem jucatori care vin la lot intr-o forma foarte buna. Nu doar jucatorii din strainatate, ci si cei din campionatul intern au dovedit ca merita sa fie selectionati. Unul dintre acestia este mijlocasul lui Debrecen, Szakaly", a mai spus acesta.

Mijlocasul lui Videoton, Kovacs Istvan, va evolua pentru nationala U-21 a Ungariei si va face jonctiunea cu lotul primei reprezentantive doar in vederea partidei cu Estonia.

"Avem zece jucatori la un pas de suspendare, de aceea am optat pentru inca patru solutii de rezerva. Avand in vedere atmosfera de la Bucuresti, este posibil sa ne intoarcem cu 3-4 jucatori suspendati, chiar daca sper sa nu se intample asta", a adaugat Egervari.

Iata lotul Ungariei:

Portari: Bogdan Adam (Bolton Wanderers), Kiraly Gabor (1860 Munchen), Megyeri Balazs (Olympiakos Pireu)

Fundasi: Fiola Attila (MVM Paks), Guzmics Richard (Haladas), Gyomber Gabor (Ferencvaros), Kadar Tamas (DVTK), Korcsmar Zsolt (Greuther Furth), Laczko Zsolt (Sampdoria), Liptak Zoltan (Gyori ETO), Meszaros Norbert (DVSC-Teva), Vanczak Vilmos (Sion)

Mijlocasi: Dzsudzsak Balazs (Dinamo Moscova), Elek Akos (DVTK), Hajnal Tamas (Ingolstadt), Koman Vladimir (FK Krasnodar), Kovacs Istvan (Videoton), Lovrencsics Gergo (Lech Poznan), Szakaly Peter (DVSC-Teva), Varga Jozsef (Middlesbrough)

Atacanti: Bode Daniel (Ferencvaros), Nemeth Krisztian (Roda Kerkrade), Szabics Imre (Sturm Graz), Szalai Adam (Schalke)

Optiuni de rezerva: Gulacsi Peter (Red Bull Salzburg), Nikolic Nemanja (Videoton), Patkai Mate (Gyori ETO), Varga Roland (Gyori ETO).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Romania Ungaria meci, #lot nationala Ungaria , #preliminarii Cupa Mondiala