Ce ii reproseaza Mircea Sandu lui Razvan Lucescu

Joi, 07 Aprilie 2011, ora 17:17
2453 citiri
Ce ii reproseaza Mircea Sandu lui Razvan Lucescu

Mircea Sandu a sarit, joi, la gatul lui Razvan Lucescu, pe care il vrea demis de la echipa nationala a Romaniei. Seful FRF a dezvaluit, in cadrul unei conferinte de presa, motivele pentru care a votat ca selectionerul sa fie demis in sedinta Comitetului Executiv al FRF.

Iata care sunt acestea:

Rezultatele

Bineinteles, principala nemultumire a lui Sandu sunt rezultatele inregistrare de nationala Romaniei cu Razvan Lucescu selectioner: "In perioada 2006-2008, cu Piturca antrenor, nationala a jucat 22 de meciuri, dintre care a castigat 16. In perioada 2009-2011, cu Razvan Lucescu selectioner, am jucat 20 de meciuri si am castigat doar 5".

Lipsa unui prim 11

Apoi vine numarul mare de jucatori chemati la nationala: "La selectie, a adus 66 de jucatori, iar Piturca 54 de jucatori. Dintre cei 66 de jucatori, 46 au jucat pana in 5 meciuri si doar 6 jucatori au jucat peste zece jocuri la nationala. In perioada lui Piturca, din 54 de jucatori folositi, 14 jucatori au fost folositi in minimum 12 jocuri. Asta demonstreaza ca Razvan a avut doi ani la dispozitie sa faca o echipa, s-o reformeze, dar n-a reusit"

Jucatorii convocati

Mircea Sandu critica modul in care unii jucatorii sunt convocati: "Am avut jucatori convocati ce nu joaca la echipele de club. Deac, Florescu sau Ropotan sunt doar cateva exemple".

Titularizarile suspicioase

Razvan Lucescu s-a plans ca sunt interese ca el sa fie demis si ca multi sunt impotriva lui, chiar si jucatori, iar Sandu il condamna: "De ce a bagat jucatori despre care avea suspiciuni ca nu dau totul? Bineinteles ca sunt interese".

Staff-ul tehnic

Nici staff-ul tehnic ales de Razvan nu e pe placul lui Mircea Sandu: Poate ca trebuia sa-si ia un antrenor secund care sa provina dintre atacanti, nu dintre portari... Poate ca trebuia sa aduca un preparator fizic roman...".

Gestionarea fazelor fixe

Nationala Romaniei a primit o multime de goluri din lovituri libere sau cornere, iar Sandu arunca vina pe Lucescu si colaboratorii acestuia: "Am primit 13 goluri din faze fixe, ceea ce este extraordinar de mult si e responsabilitatea in totalitate a colectivului tehnic".

Frica din meciul cu Bosnia

Presedintele FRF ii imputa lui Razvan Lucescu si tactica abordata in Bosnia-Hertegovina: "Am jucat cu pantalonii in vine. In repriza a doua, a facut schimbare Florescu cu Ropotan. Ce logica are inlocuirea asta?".

Mircea Sandu: Razvan Lucescu trebuie dat afara de la nationala Romaniei

Razvan Lucescu este selectionerul nationalei Romaniei din luna aprilie a anului 2009.

Cu el pe banca, "tricolorii" au disputat 20 de meciuri, inregistrand 6 victorii (doar 3 oficiale), 5 egaluri si 9 infrangeri.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Mircea Sandu, #razvan lucescu, #nationala Romania , #Razvan Lucescu
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
Ce ii reproseaza Mircea Sandu lui Razvan Lucescu