Lucescu schimba foaia: Vom fi agresivi si curajosi cu Bosnia

Joi, 02 Iunie 2011, ora 13:45
2766 citiri
Lucescu schimba foaia: Vom fi agresivi si curajosi cu Bosnia

Selectionerul Razvan Lucescu a sustinut, joi, la Mogosoaia, o conferinta de presa in care a vorbit despre meciul crucial cu Bosnia-Hertegovina, din preliminariile Campionatului European din 2012.

Lucescu junior a dezvaluit ca starea de spirit de la echipa nationala este buna si ca pregatirile meciului de vineri seara au decurs conform planului. Selectionerul a mentionat insa ca ar fi vrut mai multa sustinere din partea presei.

"E o stare de spirit buna. Ne-am pregatit bine, este o batalie importanta, dar cred ca e un avantaj sa ai liniste inaintea unei astfel de partide. E foarte important sa ne sustineti. Echipa nationala este a voastra. Indiferent de rezultatul de vineri seara, nationala ramane a voastra. Mutu si toti ceilalti sunt ca fratii vostri. N-am stiut niciodata sa fim uniti.", a declarat Lucescu.

Fostul tehnician al Rapidului a mentionat ca, spre deosebire de meciul de la Zenica, va miza pe o tactica mult mai agresiva si curajoasa, prin intermediul careia vom incerca sa obtinem o victoria care sa ne mentina in cursa calificarii.

"Echipa Bosniei are jucatori foarte tehnici, de calitate ridicata. Putem compensa prin agresivitate. Sa tinem cont ca jucam acest joc acasa si il vom aborda altfel din punctul de vedere al curajului. Vom avea sustinerea publicului, iar presiunea va fi pe Bosnia. a fi foarte importanta evolutia celor doi jucatori din atacul nostru, Mutu si Marica. Ei pot rezolva fazele de atac. Va fi foarte importanta colaborarea lor si in momentul in care vom pierde mingea. In Bosnia, problema noastra a fost ca n-am avut incredere. De aici au aparut toate problemele. Daca nu vom repeta greselile de acolo si daca vom aborda meciul cu alta incredere, avem sanse sa castigam.", a adaugat selectionerul.

Intrebat daca va mai fi pe banca si la meciul cu Brazilia, Razvan Lucescu a evitat sa dea un raspuns direct: Nu cred ca este normal sa discutam daca voi fi prezent alaturi de nationala in Brazilia. Mereu a fost o atmosfera proasta inainte de meciuri, lumea ne-a sarit in cap la precedentul meci atunci cand am zis ca nu exista spirit patriotic."

Conferinta de presa de la Mogosoaia a fost transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

13:23 S-a incheiat conferinta de presa.

13:19 "In Bosnia, problema noastra a fost ca n-am avut incredere. De aici au aparut toate problemele. Daca nu vom repeta greselile de acolo si daca vom aborda meciul cu alta incredere, avem sanse sa castigam."

13:14 - "Banderola de capitan e un subiect important, nu e doar o lupta intre orgolii."

13:12 - "E foarte important sa ne sustineti. Echipa nationala este a voastra. Indiferent de rezultatul de vineri seara, nationala ramane a voastra. Mutu si toti ceilalti sunt ca fratii vostri. N-am stiut niciodata sa fim uniti."

13:11 - "Nu cred ca este normal sa discutam daca voi fi prezent alaturi de nationala in Brazilia. Mereu a fost o atmosfera proasta inainte de meciuri, lumea ne-a sarit in cap la precedentul meci atunci cand am zis ca nu exista spirit patriotic."

13:10 - "Va fi foarte importanta evolutia celor doi jucatori din atacul nostru, Mutu si Marica. Ei pot rezolva fazele de atac. Va fi foarte importanta colaborarea lor si in momentul in care vom pierde mingea."

13:09 - "Echipa Bosniei are jucatori foarte tehnici, de calitate ridicata. Putem compensa prin agresivitate. Sa tinem cont ca jucam acest joc acasa si il vom aborda altfel din punctul de vedere al curajului. Vom avea sustinerea publicului, iar presiunea va fi pe Bosnia."

13:08 - "Pe jucatorii de la Timisoara ii simt conectati la antrenamente, au dat totul. Nu cred ca s-au gandit prea mult la problemele de la club."

13:07 - "E o stare de spirit buna. Ne-am pregatit bine, este o batalie importanta, dar cred ca e un avantaj sa ai liniste inaintea unei astfel de partide."

13:06 - A inceput conferinta de presa.

Partida Romania - Bosnia-Hertegovina se va disputa vineri, 3 iunie, de la ora 21:00.

Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Lamia, într-un meci din play-off-ul campionatului Greciei. Lamia a deschis scorul...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#razvan lucescu, #nationala Romaniei, #Romania Bosnia preliminarii Euro 2012 , #Razvan Lucescu