Era Lucescu, mai buna sau mai rea ca era Piturca?

Marti, 01 Septembrie 2009, ora 08:16
2411 citiri
Era Lucescu, mai buna sau mai rea ca era Piturca?

Oficialul dinamovist Cristi Borcea s-a aratat extrem de iritat de selectia facuta de antrenorul Razvan Lucescu.

Din declaratiile date luni seara reiese ca seful din Stefan cel Mare nu este de acord cu incorporarea lui Mazilu, Surdu sau Marius Constantin.

"Sa-l iei pe Mazilu, sa-l iei pe Surdu si sa nu-i iei pe Niculae sau Cristea? Mazilu a stat un an de zile pe banca, a jucat trei meciuri si a dat un gol.", a tunat Borcea la GSPTV.

Se pare ca "era Piti" a fost data deja uitarii, iar contestatarii fostului selectioner si-au intors privirea, dar si gura, spre Lucescu Jr., primit cu bratele deschise la debutul sau pe banca nationalei.

Pe cine ar trebui sa convoace daca nu jucatorii aflati in forma maxima? Nu de asta am cerut cu totii schimbarea lui Piturca, pentru promovarea fotbalistilor aflati in forma in dauna celor cu nume si "experienta"?

Mazilu nu e Danciulescu sau Marius Niculae, asta e clar, dar ce nu stie Borcea e ca fostul rapidist a bifat deja 7 partide in Ucraina, marcand de doua ori. Atacantul lui Arsenal Kiev s-a dovedit providential si a colaborat perfect cu Vorobey si Gil, cei trei adunand un total de 6 goluri.

Dorit atat de mult la nationala de conducatorul dinamovist, Marius Niculae a stralucit doar in partida de pomina de la Liberec, marcand 2 din cele 3 goluri prin care "cainii" au intrat in istoria Europa League.

L-ati uitat pe Piti?

Vor veni bineinteles alti contestatari, care vor sustine ca Ucraina nu e Romania, Italia sau Franta. Acei contestatari, asemeni lui Piturca, prefera probabil fotbalistii care sterg bancile si praful de pe ghete in campionatele mari ale Europei.

Pana una alta, Razvan Lucescu l-a readus la nationala pe Tiberiu Ghioane, indepartat de Piturca fara vreun motiv aparent, si l-a reinventat pe Romeo Surdu, cel care a si recunoscut ca ii datoreaza forma din startul de sezon.

Mihai Roman si Iulian Apostol au demonstrat ca sunt unii din cel mai buni mijlocasi din startul actualului sezon al Ligii I si pot dovedi asta pe Stade de France. Experiementele si reconstructia trebuie facute acum, cand calificarea mai e doar un vis frumos, nu in startul campaniei viitoare.

Cei care au ramas nostalgici dupa Victor Piturca pot sta linistiti, in lotul lui Lucescu inca ii regasim pe Mirel Radoi si Paul Codrea. Ramane de vazut cine se va da cap in cap de data asta...

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#ionut mazilu, #nationala Romaniei, #Franta Romania, #preliminarii CM 2010 , #Razvan Lucescu