Razvan Lucescu, despre meciul cu Bosnia, accidentarea lui Chivu si relatia cu Mutu

Vineri, 25 Martie 2011, ora 15:07
2557 citiri
Razvan Lucescu, despre meciul cu Bosnia, accidentarea lui Chivu si relatia cu Mutu

Razvan Lucescu a prefatat jocul pe care nationala Romaniei il va disputa sambata cu nationala Bosniei-Hertegovina, in cadrul unei conferinte de presa.

Selectionerul tricolorilor se asteapta la un meci bun si nici nu concepe sa nu se obtina un rezultat bun.

"Sunt convins ca echipa va da totul si va veni in tara cu un rezultat pozitiv. Gandesc cu foarte mult optimism pentru ca ne-am pregatit bine si avem incredere ca vom face un joc bun", a declarat Lucescu.

Mai discutata decat partida in sine a fost accidentarea lui Chivu, a carui situatie e inca incerta: "Chivu are dureri si vom vedea sambata dimineata ce va fi, daca va juca sau nu".

Din fericire, Sapunaru, Alexa si Mutu si-au revenit dupa ce saptamana aceasta au acuzat unele probleme: "Alexa este bine, Sapunaru a facut joi antrenament, iar cu Mutu am sperante".

Razvan a tinut sa precizeze si ca a facut pace cu Adrian Mutu: "Orice problema pe care am avut-o am lasat-o in spate. Suntem amandoi aici, impreuna cu ceilalti baieti, pentru ca echipa sa castige".

La conferinta de presa a fost prezent si Cristi Chivu, care a anuntat ca e posibil sa se retraga de la nationala Romaniei.

"Este posibil ca aceasta campanie de calificare sa fie ultima pentru mine, daca nu ne calificam. Din respect pentru meciul de maine, prefer sa nu vorbesc mai multe", a dezvaluit fundasul lui Inter.

Chivu se retrage de la nationala, daca nu ne calificam la EURO 2012

Ati putut urmari, in format LIVE text, pe site-ul Ziare.com, conferinta oficiala de presa a lui Razvan Lucescu, inaintea meciului dintre Bosnia-Hertegovina si Romania, din preliminariile Campionatului European din 2012.

Desfasurarea conferintei:

15:00 - CONFERINTA DE PRESA A LUAT SFARSIT

"Orice problema pe care am avut-o cu Mutu am lasat-o in spate. Suntem amandoi aici, impreuna cu ceilalti baieti, pentru ca echipa sa castige" - Razvan Lucescu.

"Pana acum am avut aproape la fiecare meci decizii de arbitraj foarte importante care ne-au dezavantaj. Sunt convins ca au fost greseli si stiu ca in viata exista un echilibru. E posibil ca maine sa profitam de o astfel de situatie" - Razvan Lucescu.

"O atmosfera ostila din partea publicului ne va prinde bine, deoarece ne va motiva si mai tare" - Razvan Lucescu.

"Pentru noi, si un rezultat de egalitate ar fi pozitiv, dar vom intra cu gandul sa castigam" - Razvan Lucescu.

"Bosnia este obligata sa castige din cauza conjuncturii de pana acum, pentru ca joaca acasa..." - Razvan Lucescu.

"Gandesc cu foarte mult optimism pentru ca ne-am pregatit bine si avem incredere ca vom face un joc bun" - Razvan Lucescu.

"Trebuie sa avem rabdare si sa profitam de situatiile care ni se vor ivi in timpul jocului" - Razvan Lucescu.

"Nu este un meci decisiv, ci important, din care trebuie sa iesim castigatori. Presiunea e mai mare asupra Bosniei" - Razvan Lucescu.

"Alexa este bine, Sapunaru a facut joi antrenament, iar cu Mutu am sperante" - Razvan Lucescu.

"Chivu isi doreste foarte mult sa joace. Va suferi daca nu va putea fi pe teren. Este un profesionist si intotdeauna a reprezentat tara cu mare onoare" - Razvan Lucescu.

"Candva, Chivu va trebui sa se retraga. Nu cred ca este momentul sa discutam despre acest lucru" - Razvan Lucescu.

"Bosniecii sunt in crestere si de aceea au mare incredere in ei" - Razvan Lucescu.

"Sunt convins ca echipa va da totul si va veni in tara cu un rezultat pozitiv" - Razvan Lucescu.

"Am avut o saptamana buna, cu o atmosfera excelenta. Din pacate, au aparut aceste doua probleme cu Mutu si Chivu. Mai ales in privinta lui Chivu sunt probleme, Adi sunt convins ca va fi pe teren. Cu Chivu vom vedea sambata dimineata ce va fi" - Razvan Lucescu.

A INCEPUT CONFERINTA LUI RAZVAN LUCESCU

Conferinta sustinuta de Crisi Chivu s-a terminat. Urmeaza Razvan Lucescu, in cateva minute.

"Nu doar un jucator al Bosniei este periculos, aici este vorba de o lupta intre doua echipe cu 22 de jucatori pe teren" - Cristi Chivu.

"Terenul nu are nicio legatura cu situatia mea. Cat timp aceste dureri persista, eu nu pot juca. Nu pot intra pe teren cat timp fizicul nu-mi permite. Daca maine imi va fi bine si nu voi simti dureri, voi juca. Daca nu, din pacate nu" - Cristi Chivu.

"Este posibil ca aceasta campanie de calificare sa fie ultima pentru mine, daca nu ne calificam. Din respect pentru meciul de maine, prefer sa nu vorbesc mai multe" - Cristi Chivu

"Fiecare jucator isi doreste sa participe la un turneu final. Pentru mine poate fi ultima sansa de a ajunge la turneul final. Nu stiu ce va fi peste cativa ani, tocmai de aceea ma incearca un sentiment de dezamagire pentru ca mai este o zi pana la acest meci, iar eu sunt pus sub semnul intrebarii" - Cristi Chivu.

"Ma simt mai bine. Daca nu voi avea probleme, voi juca. Nu se pune problema sa risc, am dureri..." - Cristi Chivu.

"Nationala trebuie sa joace la victorie, asa cum nu a facut-o in aceasta campanie de calificare. E un meci extrem de important. Cine pierde, iese din cartile pentru calificare" - Cristi Chivu.

"E in joc calificarea la Campionatul European. E la fel de important ca jocul cu Olanda, de la Constanta" - Cristi Chivu.

A INCEPUT CONFERINTA

13:58 - La conferinta va participa si capitanul nationalei, Cristi Chivu.

13:58 - Conferinta sta sa inceapa.

Partida dintre nationalele Bosniei-Hertegovina si Romaniei se va disputa sambata, de la ora 20:15, la Zenica.

Intalnirea va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

I.G.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#conferinta presa Razvan Lucescu, #Bosnia Romania preliminarii EURO2012 , #Razvan Lucescu