Meciul Romania - Muntenegru se joaca pe Cluj Arena

Joi, 25 August 2016, ora 15:55
14208 citiri
Meciul Romania - Muntenegru se joaca pe Cluj Arena
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Meciul dintre nationalele Romaniei si Muntenegrului, din preliminariile Mondialului din 2018, se va juca pe Cluj Arena, desi s-a luat in calcul mutarea pe stadionul Dr. Constantin Radulescu.

Drept urmare, FRF a hotarat sa reia vanzarea biletelor la confruntarea programata pe 4 septembrie, pe Cluj Arena.

"Federatia Romana de Fotbal isi respecta angajamentul luat fata de suporterii clujeni si ardeleni prin decizia de a organiza la Cluj-Napoca partida Romania-Muntenegru din preliminariile CM 2018. Din aceasta dorinta, in urma inspectiei UEFA cu privire la situatia gazonului de pe Cluj Arena, FRF a solicitat si o analiza comparativa de specialitate din partea forului continental care sa cuprinda si situatia stadionului Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca.

Concluziile acestei analize comparative evidentiaza avantaje si dezavantaje pentru fiecare dintre stadioane in perspectiva meciului din 4 septembrie, astfel ca am decis ca partida de debut a "tricolorilor" in aceste preliminarii sa fie gazduita de Cluj Arena", se arata in comunicatul FRF.

Citeste mai mult despre problemele gazonului de la Cluj

Arena din Ardeal a gazduit mai multe concerte in timpul festivalului Untold, mii de spectatori asistand la evenimente de pe gazon.

Suprafata de joc se afla acum intr-o stare deplorabila, iar compania care se ocupa de intretinerea ei a admis recent ca nu va putea s-o refaca in proportie de 100% pana la ora meciului cu Muntenegru.

Pentru a evita ca nationala noastra sa aiba probleme, FRF luase in calcul chiar mutarea meciului.

De altfel, in cursul zilei de miercuri Federatia a anuntat ca suspenda vanzarea biletelor pentru aceasta partida, asteptand consultarile cu reprezentantii UEFA in privinta stadionului pe care va avea loc partida.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Romania Muntenegru Cluj, #Romania Muntenegru stadion Cluj , #stiri Nationala Romaniei