Avancronica intalnirii Paraguay - Romania

Sambata, 11 Iunie 2011, ora 13:21
2322 citiri
Avancronica intalnirii Paraguay - Romania

Echipele nationale ale Paraguayului si Romaniei se vor infrunta duminica dimineata, ora 01:00 (or Romaniei), intr-o partida amicala programata pe stadionul Defensores del Chaco din Asuncion.

Va fi pentru a doua in istorie cand cele doua nationale se vor infrunta. Prima a fost tot una amicala si a avut loc in 1998, la Bucuresti pe stadionul Steaua si s-a incheiat cu victoria "tricolorilor" cu scorul de 3-2.

Atunci, selectioner era Anghel Iordanescu, iar golurile au fost marcate de Adrian Ilie, de doua ori, si Gica Hagi pentru noi, respectiv Cardozo si Acuna pentru ei.

Amicala, amical, dar totusi partida poate conta enorm pentru natinala noastra, care va ramane in urna a 4-a valorica la tragerea la sorti pentru Campionatul Mondial din 2014, daca pierde. In cazul unei victorii, insa, "tricolorii" pot urca in cea de-a 3-a urna valorica.

Ca si-n partida cu Brazilia, pe banca tehnica a Romaniei vor sta Emil Sandoi si Stefan Iovan, care indeplinesc rolul de antrenori interimari pana la numirea unui nou selectioner.

Interesul pentru aceata partida este unul mic, doar 3.000 de bilete fiind vandute. Totusi, organizatorii ne promit ca in tribune vor fi peste 10.000 de oameni.

Echipele probabile:

Fata de meciul cu nationala carioca, Romania nu se va putea baza pe Ciprian Marica, dupa ce atacantul lui Stuttgart a acuzat o accidentare la un antrenament si nu va fi folosit duminica dimineata.

De partea cealalta, selectionerul gazdelor, Gerardo Martino, ia in serios meciul cu Romania si va trimite in teren cel mai bun "11", din care nu va lipsi vedeta Roque Santa Cruz.

Paraguay: Barreto - Piris, Cardozo, Benegas, Samudio - Perez, Molinas, Riveros, Martinez - Santa Cruz, Valdez.

Romania: Tatarusanu - Rapa, Papp, Gardos, Latovlevici - Torje, Bourceanu, Muresan, Sanmartean - Tanase, Surdu.

PARTIDA VA FI TRANSMISA, IN FORMAT LIVE TEXT, DE SITE-UL ZIARE.COM.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#avancronica intalnire Paraguay Romania, #Paraguay Romania meci amical , #stiri Nationala Romaniei