Bogdan Stelea rupe tacerea: Dezvaluirile fostului secund al nationalei

Luni, 22 August 2011, ora 08:20
6341 citiri
Bogdan Stelea rupe tacerea: Dezvaluirile fostului secund al nationalei

Fostul secund al Romaniei in timpul mandatului lui Razvan Lucescu, Bogdan Stelea, a facut mai multe dezvaluiri interesante din interiorul nationalei.

Fostul mare portar a afirmat ca perioada dificila prin care a trecut nationala s-a datorat in mare parte si faptului ca Razvan Lucescu n-a avut parte de sustinerea necesara.

"Una dintre probleme a fost aceea ca, in ciuda deschiderii lui Razvan catre a comunica si a explica fiecare decizie, am simtit la un moment dat ca nu-l asculta nimeni.

Asta cu toate ca avea toata bunavointa si preocuparea pentru a prezenta diferite situatii de la echipa. Cind a spus in permanenta, de exemplu, ca avem in continuare sanse de calificare pentru Euro, bazindu-se pe niste argumente corecte, toti au sarit sa sustina contrariul.", a declarat Stelea la Dolce Sport.

Stelea a admis si ca atacurile dese venite din partea presedintilor de club si ale impresarilor au deteriorat atmosfera din sanul echipei nationale.

"Exista clar interese ca anumiti jucatori sa fie convocati, fiindca la nationala exista cea mai mare expunere. Iar posibilitatea de a-i vinde apoi e mai mare pe aceasta criza, in care cluburile se descurca greu. E adevarat si ca am fost prins la mijloc in diferendul care a existat intre Razvan si fratii Becali. Eu am avut mereu relatii civilizate si corecte cu Victor si cu Giovanni, de aceea am cautat sa intermediez aceste contre, insa n-am reusit mare lucru.", a completat fostul secund.

Fostul secund al primei reprezentative a vorbit si despre cel mai contestat "tricolor" din perioada Lucescu junior, Razvan Lucescu. Stelea este de parere ca asupra jucatorului s-a pus o presiune uriasa dupa ce a preluat tricoul cu numarul 10.

"Poate ca s-a comis o greseala cand i s-a dat tricoul cu numarul 10, in jurul caruia exista o intreaga religie. Florescu a fost superexpus prin aceasta masura. Lumea l-a identificat imediat cu noul Hagi, asteptarile au devenit uriase si el nu s-a putut ridica la nivelul dorintelor publicului. Imi aduc aminte ca si Catalin Munteanu a traversat o situatie similara la echipa nationala, numai ca, din pacate, e foarte greu sa gasim cu adevarat un nou Hagi".

Bogdan Stelea, convocat ca jucator de 91 de ori la nationala Romaniei, a fost secundul primei reprezentative in perioada 2009-2011.

Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Naționala Ucrainei completează grupa României la turneul final al Campionatului European de fotbal, programat în Germania. Ucraina va fi chiar prima adversară a tricolorilor la EURO 2024,...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#bogdan stelea, #razvan lucescu, #nationala Romaniei , #stiri Nationala Romaniei