Ce spune Oana Manea despre sansele Romaniei la Campionatul Mondial de handbal feminin

Duminica, 17 Noiembrie 2019, ora 13:19
6657 citiri
Ce spune Oana Manea despre sansele Romaniei la Campionatul Mondial de handbal feminin
Foto: handball-world.news

Oana Manea, fostul pivot al echipei nationale de handbal feminin, a vorbit cu putin timp inainte de inceperea Campionatului Mondial din Japonia, acolo unde nationala noastra este calificata si va incepe aventura in Asia incepand cu 30 noiembrie.

Legendara sportiva din Romania a fost primita cu flori si ovatii la Ramnicu Valcea, acolo unde a asistat la meciul fostei sale formatii cu Brest din Champions League.

La 34 de ani, Manea s-a retras din activitatea sportiva in aceasta vara, fiind foarte emotionata de primirea de la Ramnicu Valcea, acolo unde a evoluat pentru Oltchim timp de 12 ani: "Am avut mari emotii, sincer nu ma asteptam, cu toate ca l-am anuntat pe nea Petrica ca o sa vin la meci. Chiar nu ma asteptam la o asemenea surpriza si am avut foarte mari emotii, am spus ca imi bate inima foarte tare, cu toate ca am jucat 12 ani aici. Este o jumatate de viata si amintiri foarte frumoase de aici", a declarat Manea pentru televiziunea TelekomSport.

Pivotul a fost intrebat de jurnalisti ce crede ca va realiza Romania la CM de handbal din Japonia, acolo unde a fost repartizata in grupa C alaturi de Ungaria, Muntenegru, Spania, Senegal si Kazahstan: "Este destul de greu. Toata lumea stie ca nationala Romaniei se bazeaza pe Cristina Neagu. Eu sper sa isi revina la un potential cat mai bun pentru ea, sa aiba incredere in ea, pentru ca stiu ce inseamna o accidentare si e destul de greu, ea a trecut prin foarte multe. O sa aiba un turneu foarte greu Romania, dar asta depinde de ele si de dorinta lor. Asa echipa este destul de puternica si fiecare jucatoare a crescut pentru ca a si jucat si asta conteaza cel mai mult.

Nu a revenit de mult pe teren si accidentarile isi spun cuvantul. La ambele picioare e operata, poate are putina teama, dar o cunosc pe Cristina si stiu ca este o fata care isi doreste foarte mult si cu foarte multa munca o sa ajunga unde isi doreste", a punctat pe larg Manea, fosta castigatoare de Liga Campionilor cu CSM Bucuresti in 2016.

Manea a cucerit alaturi de nationala Romaniei doua medalii in cariera sa la turneele finale, bronzul la Campionatul Mondial (2015 - Danemarca) si Campionatul European (2010 - Danemarca si Norvegia).

Romania va debuta in Japonia pe 30 noiembrie cu Spania, intr-un meci LIVE pe Ziare.com.

D.A.

Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Premierul Marcel Ciolacu a avut, vineri, o întâlnire cu vicepreşedintele Turciei, Cevdet Yılmaz şi a precizat că a discutat cu acesta, printre altele, despre proiectele de colaborare cu...
Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri că are încredere în şansele sale la alegeri, pentru că Bucureştiul arată "mult mai rău decât acum patru ani"....
#Oana Manea despre sanse Romania Campionat, #Oana Manea ce crede Romania CM , #stiri Nationala Romaniei