De la Messi la Djeparov: Romania a inlocuit Argentina cu Uzbekistan

Sambata, 30 Iulie 2011, ora 15:05
3245 citiri
De la Messi la Djeparov: Romania a inlocuit Argentina cu Uzbekistan

Romania si-a gasit adversar pentru data de 10 august in locul Argentinei! "Tricolorii" vor intalni selectionata Uzbekistanului.

Anularea amicalului cu Argentina a fost oficializata vineri, asa ca inaugurarea National Arena se amana pentru meciul cu Franta din preliminariile Euro 2012, programat pe 6 septembrie.

Pana atunci, "tricolorii" se vor deplasa in Austria pentru a disputa o partida de verificare in compania modestei selectionate a Uzbekistanului, informeaza site-ul gsp.ro.

Jucatorii pregatiti Victor Piturca se reunesc luni, la ora 12:00, la Mogosoaia. Intr-o prima faza se vor prezenta 22 de jucatori din campionatul intern, urmand ca 10 dintre acestia sa fie inlocuiti pe 8 august de cei 10 stranieri convocati.

Iata lotul echipei pe care romanii o vor infrunta in Austria:

Portari: Temur Juraev (Pakhtakor Tashkent), Ignatiy Nesterov (Bunyodkor), Sanjar Kuvvatov (Mash'al Mubarek);

Fundasi: Shavkat Mullajanov (Al-Ahly), Vitaliy Denisov (Dnepr Dnepropetrovsk), Islom Tukhtakhodjaev (Neftchi Farg'ona), Victor Karpenko (Bunyodkor), Akbar Ismatullaev (Pakhtakor Tashkent), Salim Mustafoev (Samarqand-Dinamo);

Mijlocasi: Fozil Musaev (Mash'al Mubarek), Javlon Ibrokhimov (Bunyodkor), Azizbek Haydarov (Al-Shabab Al-Arabi), Server Djeparov (captain) (Al-Shabab Riyadh), Lutfulla Turaev (Nasaf Qarshi), Stanislav Andreev (Pakhtakor Tashkent), Timur Kapadze (Incheon United), Jasur Khasanov (Bunyodkor);

Atacanti: Aleksandr Shadrin (Navbahor Namangan), Ulugbek Bakaev (Zhetysu), Bahodir Nasimov (Azerbaijan Neftchi Baku), Aleksandr Geynrikh (Suwon Bluewings), Marat Bikmaev (Alania Vladikavkaz).

Selectionata Uzbekistanului este afiliata Federatiei de Fotbal din Asia, iar in 2011 s-a clasat pe locul patru la Cupa Asiei, cea mai importanta competitie rezervata echipelor nationale de pe continentul respectiv.

Partida amicala dintre nationalele Romaniei si Argentinei a fost anulat oficial, federatia sud-americana informand forul roman asupra denuntarii unilaterale a contractului.

Amicalul Romania - Argentina a fost anulat - oficial

FRF a anuntat ca va sesiza FIFA pentru a solicita "daune substantiale" si i-a informat pe cei care si-au cumparat bilete ca au posibilitatea de a le folosi pentru meciul cu Franta, din preliminariile Campionatului European, sau aceea de a-si primi toti banii inapoi.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#nationala Romaniei, #amical Romania Uzbekistan, #amical romania argentina anulat , #stiri Nationala Romaniei