Dorel Stoica, pus la zid

Duminica, 29 Martie 2009, ora 11:35
2702 citiri
Dorel Stoica, pus la zid

Dorel Stoica a fost pus la zid dupa prestatia din meciul cu Serbia. Trimis titular de Piturca, fotbalistul Craiovei a avut o evolutie slaba, chiar daca a marcat pe final de meci.

Capitanul Universitatii Craiova a gresit la primul gol intr-o faza la mijlocul terenului si ne-a ingropat definitiv in minutul 42, cand a marcat in poarta lui Bogdan Lobont. A incercat sa se scoata cu golul din repriza a doua, dar nu a fost de ajuns.

"Cred ca era mai bine ca Radoi sa fie folosit in centru apararii. A fost prima oara cand Stoica si Tamas au jucat impreuna. N-a fost o idee buna", a spus Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo.

Fostul international Adrian Bumbescu a criticat si el folosirea lui Stoica. "Mi-era greu sa cred ca Dorel Stoica va face un meci mare cu Serbia. Totusi, este o diferenta intre Liga I si echipa nationala, iar sarbii au atacanti valorosi", a spus acesta.

Romania a pierdut intalnirea cu Serbia cu scorul de 2-3 si are sanse infime de calificare la Campionatul Mondial. Golurile sarbilor au fost reusite de Vidic, Dorel Stoica (autogol), Ivanovic, iar pentru romani au marcat Marica si Dorel Stoica.

Dupa acest meci, Romania ocupa pozitia a cincea in grupa a 7-a, cu 4 puncte, 8 mai putin decat Serbia si cinci mai putin decat Lituania, ocupanta locului secund.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România joacă în Ungaria la Campionatul European. Adversarele din grupă după tragerea la sorți
România joacă în Ungaria la Campionatul European. Adversarele din grupă după tragerea la sorți
Naţionala de handbal feminin a României va evolua în grupa B, la Debrecen, la Campionatul European din 2024, cu reprezentativele Muntenegru, Cehia şi Serbia, potrivit tragerii la sorţi de joi,...
Cum s-a descurcat România contra Franței, campioana olimpică și mondială
Cum s-a descurcat România contra Franței, campioana olimpică și mondială
Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă în meci amical duminică, la Clermond-Ferrand, de reprezentativa Franţei, campioana olimpică şi mondială. Franţa s-a impus cu...
#Dorel Stoica, #Romania, #nationala, #Serbia , #stiri Nationala Romaniei