Exclusiv: Romania castiga in Bosnia, spun oamenii din fotbalul romanesc

Sambata, 26 Martie 2011, ora 13:14
1749 citiri
Exclusiv: Romania castiga in Bosnia, spun oamenii din fotbalul romanesc
foto: gsp.ro

Nationala Bosniei-Hertegovina e favorita la pariuri in disputa cu nationala Romaniei, insa oamenii de fotbal romani merg pe o victorie a tricolorilor in partida programata sambata seara.

Fostul mare arbitru roman, Ion Craciunescu, sustine ca nationala pregatita de Razvan Lucescu n-are nicio scuza daca nu se intoarce cu cele trei puncte din Bosnia.

"Ar trebui sa castigam. Trebuie sa castigam si n-avem nicio scuza daca nu castigam acolo. Degeaba se da vina pe teren si restul, trebuie sa batem si sa luam cele trei puncte", a spus Ion Craciunescu pentru Ziare.com.

Castigatorul Cupei Campionilor din 1986, Emerich Ienei, nu crede ca Mutu poate decide partida de unul singur si asteapta un joc bun din partea tricolorilor.

"Vreau un joc bun si jocul bun aduce si rezultatul. Pierederea lui Chivu este destul de mare, pentru ca este capitanul echipei si mobilizatorul echipei. Noi asteptam tot de la Mutu, dar singur nu poate, trebuie sa fie ajutat", precizeaza Emerich Ienei, tot pentru Ziare.com.

Un succes al Romaniei in Bosnia este rezultatul asteptat de directorul sportiv al Stelei, Narcis Raducanu.

"Un pronostic? 2. Merg pe victoria Romaniei", ne-a spus Narcis Raducanu.

Atmosfera din sanul echipei e una excelenta, ne dezvaluie Mircea Radulescu, care are mare incredere in nationala Romaniei.

"Sunt sanse sa castigam, pentru ca starea echipei este una buna si eu pot sa va spun asta, pentru ca ma aflu cu echipa la Zenica. Jucatorii sunt optimisti si simt, ca niciodata, ca baietii formeaza intr-adevar o echipa nationala. Mutu poate fi decisiv, insa la fel poate fi Marica sau chiar Zicu", e de parere Mircea Radulescu.

Directorul Scolii Federale de Antrenori n-ar fi multumit cu obtinerea doar unui punct in Bosnia: "Rezultatul de egalitate un te scoate din carti, dar prea ramanem pe calcule matematici si nu e bine".

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, si Cosmin Contra au fost mai directi si au dat un pronostic exact: "Vom castiga cu 2-0", spun cei doi, prezenti in Bosnia, alaturi de "tricolori".

Partida dintre nationalele Bosniei-Hertegovina si Romaniei, din Grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012, se va disputa sambata, de la ora 20:15, la Zenica.

Intalnirea va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#pronosticuri Bosnia Romania, #Bosnia Romania preliminarii EURO2012 , #stiri Nationala Romaniei