Fatih Terim, declaratii razboinice inaintea meciului Romania - Turcia

Sambata, 07 Septembrie 2013, ora 22:20
4640 citiri
Fatih Terim, declaratii razboinice inaintea meciului Romania - Turcia

Selectionerul Turciei, Fatih Terim, a declarat vineri seara, dupa victoria din meciul cu Andorra, scor 5-0, ca echipa sa abordeaza partida cu Romania cu intentia de a castiga, precizand ca nu ii este teama.

"Am obtinut o victorie frumoasa. Si jocul a fost bun. Imi felicit jucatorii, sunt cu totii dornici sa castige. Au respectat ceea ce le-am spus. Urmeaza meciul cu Romania. Trebuie sa continuam sa jucam cum am facut-o cu Andorra. Insa acel meci nu va fi la fel ca acesta. Atmosfera va fi incendiara. Tot ce a fost aici impotriva Andorrei acolo va fi impotriva noastra. Publicul va fi al lor. Va fi interesant. Nu avem ce pierde. Si nu ne este teama. Oricum, am pierdut cat se putea. Dezavantajul in Romania va fi ca vom juca sub presiune. Daca ne vor invinge, romanii isi vor usura misiunea. Jucam in deplasare. Romania nu este Andorra. Trebuie sa fim atenti. Vom face totul pentru a invinge. Asta nu inseamna ca vom aborda meciul cu multi jucatori ofensivi. Pot fi schimbari", a spus Terim.

Fatih Terim a precizat ca sansa Turciei ar fi ca adversarii sai din grupa D sa piarda puncte in ultimele meciuri. "Situatia noastra in grupa este foarte clara. Nu avem sanse nici nu egal, nici cu infrangere. Si nici daca invingem in toate meciurile nu se intampla nimic. Trebuie ca adversarii nostri sa piarda puncte. Noi vom incerca sa facem tot ce putem. Meciul din Romania va fi dificil, trebuie sa fim atenti", a adaugat tehnicianul.

Reprezentativa Turciei a invins, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), selectionata Andorrei, intr-un meci din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, din care face parte si Romania. Golurile au fost marcate de Umut Bulut '35, '39, '68, Burak Yilmaz '64 si Arda Turan '90+4.

Romania a invins, tot vineri seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-0 (2-0), selectionata Ungariei. Golurile au fost marcate de Ciprian Marica '2, Mihai Pintilii '31 si Cristian Tanase '88.

Urmatorul meci al nationalei Romaniei va avea loc, marti, de la ora 21.00, tot pe Arena Nationala, in compania selectionatei Turciei.

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#Fatih Terim meci Romania Turcia , #stiri Nationala Romaniei