Ziare.com

Franta: Inca 150 de meserii, liberalizate pe piata muncii pentru romani

de Elena Enache
Luni, 21 Ianuarie 2008, ora 19:04

   

Franta: Inca 150 de meserii, liberalizate pe piata muncii pentru romani
150 de noi meserii din domenii precum constructiile, comertul, agricultura sau informatica au fost liberalizate de Franta pe piata muncii, anunta, luni, un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Astfel, lucratori din domeniul constructiilor si a lucrarilor publice, cel hotelier, alimentatie, restaurari, agricultura, maritim, pescuit, pescuit maritim, mecanica si prelucrarea metalelor, nu mai au nevoie de eliberarea autorizatiilor de munca.

Pe aceeasi lista se regasesc si domenii precum electricitatea si electronica, intretinere, inginerie si personal de conducere din industrie, transporturi, logistica si turism, industria de prelucrare, industria usoara, industria lemnului, industria grafica, gestiunea si administrarea intreprinderilor, informatica, cercetare, domeniul bancar si al asigurarilor, comert, servicii casnice sau publice si sanatate.

Pana in momentul adoptarii acestei hotarari, lista meseriilor "deschise" cuprindea 62 de meserii.

Citeste mai multe despre Franta piata muncii meserii acces romani
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 12348 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Vive la France !!!

In sfirsit, bravo Franta. sa speram ca aceasta liberalizare va fi urmata si de alte tari din Uniunea Europeeana, astfel ca idiotii de guvernanti sa ramina singuri cu cele peste o suta de taxe pe care ni le-au impus, LOCUL UNU IN EUROPA SI PROBABIL SI IN LUME. Aici sunt preturi peste cele din Europa si salarii sub cele din Africa. sa vedem daca nu va mai avea cine sa plateasca taxele locale si impozitele aberante de unde vor mai fura tilharii din Piata Victoria.

 

Adevarat spui frate drag !

dar oare pana cand o sa-i lasam pe jigodiile astea sa ne terfeleasca demnitatea ? trebuie sa ne intoarcem si sa-i darimam cumva , poate nefiind corupti si sa plece singuri ? oare va fi posibil ? aceste javre umane au mainile patate cu sangele fratilor nostrii , Dumnezeu sa ne ajute , si sa ajute Romania caci avem nevoie sa scapam de mitici si lighioane abjecte cocotati in functii prin coruptie si acte reprobabile ! sa auzim si de mai bine , Doamne Ajuta !

Vive la France !!!

Vedeti ? Iepurele sare de unde te astepti mai putin. Poate Carla o fi zis: Nikolas, sterge tu rusinea ce o face Italy.

Gresit.
Nu s-au adaugat inca 150 ci acum sunt in total 150 de meserii. Inainte erau 62.

 

e un lucru foarte bun asa mai soatem capul in lume

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor