FRF, apel de ultima ora catre fanii nationalei

Luni, 15 Octombrie 2012, ora 18:06
3225 citiri
FRF, apel de ultima ora catre fanii nationalei

Federatia Romana de Fotbal vine cu o rugaminte catre suporterii care vor asista la meciul Romania - Olanda de pe National Arena.

Mircea Sandu si compania le cere fanilor sa vina imbracati in galben!

De asemenea, suporterii sunt rugati sa vina la stadion cat mai devreme, pentru a evita aglomeratia de la punctele de acces.

"In scopul desfasurarii in conditii optime de siguranta a jocului Romania-Olanda si pentru a fluidiza accesul pietonal si auto in incinta Arenei Nationale, Federatia Romana de Fotbal face un apel catre suporterii care vor fi prezenti in stadion sa tina cont de urmatoarele:

- Deschiderea portilor stadionului: ora 18.00;

FRF invita suporterii echipei nationale a Romaniei sa vina din timp la stadion pentru e evita aglomerarile la turnichete!

- Accesul auto se face numai pe baza de permise/tichete de acces eliberate de FRF prin Str. Maior Ion Coravu (pentru detinatorii de Parcari A, B, Subteran, Media si Dizabilitati), prin Str. Pierre de Coubertin (pentru detinatorii de Parcare C) si prin Bd. Basarabia (pentru detinatorii de Parcare D/Supraetajata);

- In cazul in care spectatorii au bilete deteriorate sau care din orice motiv nu pot fi citite de turnichete, acestia au la dispozitie in stadion doua Puncte de schimb bilete (PSB) situate in casele de bilete de la portile de acces din Str. Maior Ion Coravu si Str. Pierre de Coubertin.

- Posesorii de bilete la acest meci se pot bucura pana la inceperea jocului de programe speciale de divertisment oferite de partenerii si sponsorii FRF;

- Pentru a crea din nou o atmosfera de nedescris, suporterii detinatori de bilete la meciul Romania-Olanda sunt asteptati la stadion imbracati in galben", se arata intr-un comunicat al FRF.

Partida dintre nationalele Romaniei si Olandei, din preliminariile Campionatului Mondial din 2014, va avea loc marti, de la ora 21:00, pe National Arena din Bucuresti.

Intalnirea va fi transmisa in direct de site-ul Ziare.com.

Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#suporteri imbracati galben Olanda, #FRF rugaminte suporteri Romania , #stiri Nationala Romaniei