Jucatorii echipei nationale critica tactica lui Daum: Ne-am aparat cu 100 de insi

Duminica, 11 Iunie 2017, ora 12:04
5199 citiri
Jucatorii echipei nationale critica tactica lui Daum: Ne-am aparat cu 100 de insi
Foto: hepta.ro

Mai multi jucatori ai echipei nationale de fotbal a Romaniei s-au aratat suparati si deranjati de tactica pe care au trebuit sa o respecte la meciul cu Polonia, disputat sambata seara in preliminariile CM 2018 si terminat cu scorul de 1-3.

Dupa aceasta partida, sansele Romaniei de a mai prinde chiar si locul 2 in grupa sunt aproape nule, astfel ca va mai trece inca un Mondial in care ne vom uita la televizor, fara a participa alaturi de cele mai bune 32 de echipe ale lumii, lucru care se tot intampla din 1998 incoace.

Romania pierde in Polonia si isi ia adio de la Cupa Mondiala

La final de meci, Alex Chipciu, fostul stelist si actual jucator la Anderlecht, a declarat ca nationala s-a aparat prea mult si cu foarte multi jucatori, fara sa deranjeze prea mult in atac: "E clar ca nu se mai poate spune nimic, nu neaparat despre sanse la calificare, ci despre modul in care ne-am prezentat cred ca nu se mai poate spune nimic pentru ca ne-am facut de ras inca o data, din pacate. Ne pare rau si noua, si noua ne este rusine, dar asta este situatia, nu avem ce face. Probabil ca si aceasta ne este valoarea, nu stiu, ne-a fost frica din nou de acest meci, ne-am aparat cu 100 de insi in aparare si a iesit acest rezultat. Mai bine atacam si pierdeam poate la acelasi scor, dar macar simteam ca mai jucam si noi fotbal", a vorbit Chipciu dupa partida, in fata presei aflate la stadionul din Varsovia.

Un alt jucator deranjat de tactica lui Daum a fost Cristi Sapunaru, care a punctat faptul ca jucatorii trebuiau sa fie mai curajosi: "In momentul de fata sansele de calificare s-au redus drastic. Polonezii au jucat mai bine decat noi. Au o echipa mai buna, au reusit sa isi faca jocul si sa castige acest meci. Azi trebuia sa fim un pic mai curajosi, nu jucam impotriva Braziliei. Am intalnit Polonia care, da, are jucatori valorosi, dar puteam sa fim putin mai curajosi", declara dupa meci Sapunaru la DigiSport TV.

Sapunaru a facut penaltiul din care Polonia a deschis scorul prin Lewandowski, in prima repriza.

"La faza penalti-ului am vazut ca Lewandowski a plecat de langa mine, am pus mana pe el incercand sa ii iau fata, iar el cand a simtit mana s-a aruncat. De aia este cel mai bun atacant din Europa la ora actuala", mai adauga actualul jucator de la Astra.

Romania a marcat singurul gol prin Bogdan Stancu si ocupa locul 4 in grupa, dupa Polonia, Danemarca si Muntenegru.

D.A.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#tactica lui Daum criticata de jucatori, #Chipciu si Sapunaru critica tactica Daum, #declaratii jucatori dupa Romania Polonia , #stiri Nationala Romaniei