Lotul Olandei pentru partida amicala de gala in fata Romaniei

Duminica, 12 Noiembrie 2017, ora 11:31
5563 citiri
Lotul Olandei pentru partida amicala de gala in fata Romaniei
Foto: Twitter / Football-Oranje.com

Antrenorul nationalei de fotbal a Olandei, Dick Advocaat, aflat la ultimul sau meci pe banca olandeza, a anuntat lotul format din 21 de jucatori care vor da piept cu Romania, marti seara de la ora 21, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Partida va fi LIVE pe Ziare.com si vine la cateva zile dupa succesul din alta partida amicala a Romaniei, 2-0 cu Turcia, la Cluj Napoca.

Iata lotul ales de Advocaat pentru intalnirea cu oamenii lui Contra:

Portari: Jasper Cillessen (Barcelona), Jeroen Zoet (PSV), Sergio Padt (FC Groningen)

Fundasi: Daley Blind (Manchester United), Virgil van Dijk (Southampton), Joel Veltman (Ajax Amsterdam), Nathan Ake (Bournemouth), Matthijs de Ligt (Ajax Amsterdam), Timothy Fosu-Mensah (Crystal Palace), Karim Rekik (Hertha BSC)

Mijlocasi: Memphis Depay (Olympique Lyon), Wesley Snijder (Nice), Kevin Strootman (AS Roma), Marco van Ginkel (PSV), Donny van Beek (Ajax Amsterdam), Steven Berghuis (Feyenoord), Davy Propper (Brighton&Hove Albion), Tonny Vilhena (Feyenoord), Giorginio Wijnaldum (Liverpool)

Atacanti: Ryan Babel (Besiktas), Quincy Promes (Spartak Moscova).

Ca si Turcia, Olanda nu s-a calificat la turneul final al CM, terminand doar pe 3 grupa din care au facut parte Franta, Suedia, Bulgaria, Belarus si Luxemburg.

Partida cu Olanda are loc pe 14 noiembrie, incepand cu ora 21, aceasta fiind ultima partida a nationalei Romaniei in acest an 2017.

Olanda a jucat, ca si Romania, un meci amical tot joi seara, castigand in Scotia cu 1-0, singurul gol fiind bifat de Depay.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#lot Olanda meci Romania, #lot Olanda oficial meci Romania amical, #21 de jucatori lot oficial Olanda , #stiri Nationala Romaniei