Masuri disperate la nationala Romaniei: Trebuie sa fii nebun, bolnav mintal...

Marti, 01 Octombrie 2013, ora 18:42
3786 citiri
Masuri disperate la nationala Romaniei: Trebuie sa fii nebun, bolnav mintal...

Un jucator al echipei nationale de fotbal a Romaniei va castiga 200.000 de euro pentru calificarea la CM 2014, Mircea Sandu marind suma totala de premiere pentru indeplinirea acestui obiectiv de la 3 milioane de euro la 3,5-3,6 milioane, a anuntat, marti, presedintele LPF, Dumitru Dragomir.

"La Comitetul Executiv de ieri nu s-a modificat obiectivul nationalei. Dar Mircea Sandu a facut un lucru foarte bun, a marit premierea jucatorilor si stafului nationalei. In afara de cei 50 la suta din banii veniti de la FIFA pentru calificare, adica in jur de 3 milioane si ceva de euro, presedintele le-a mai promis inca 5-600.000 de euro. La jucatori si la tot staful. Este bine 3,5 milioane pentru o calificare, nu este nici exagerat. Mircea Sandu a facut un lucru deosebit, sprijina si financiar performanta", a declarat, Dragomir.

Oficialul sustine ca jucatorii stelisti nu vor refuza convocarile la echipa nationala, mai ales ca in trei luni pot castiga 200.000 de euro. "Sa iti iei tu, ca jucator, 200.000 de euro pentru o calificare, este foarte bine. In trei luni sa castigi o astfel de suma... pai o neglijezi numai daca esti nebun, daca esti bolnav mintal. Cum sa nu iei banii astia? Jucatorii nu mai joaca numai de drag acum. Acum fotbalul e un chin. Ati vazut, baga in tine de toate, iti schimba sangele, schimba oxigenul din sange, schimba de toate, sunt atatea metode de chin pentru marea performanta", a explicat presedintele LPF.

Intrebat daca in sedinta Comitetului Executiv a FRF de luni s-a lamurit problema dintre FC Steaua si echipa nationala, Dragomir a raspuns: "Nu prea, dar ma rog... s-a pus batista pe tambal. In toate sensurile... adica in sensul in care ii convine fiecaruia".

Dumitru Dragomir este convins ca jucatorii olandezi vor fi profesionisti in partidele cu Turcia si Ungaria din grupa D a preliminariilor CM 2014, dar ii este teama ca jucatorii nationalei Romaniei sa nu se inece "ca tiganul la mal". "Olandezii nu pierd nicaieri, dar stai sa castigam noi si avem un golaveraj mai bun. Mie nu mi-e frica de olandezi ca nu o sa-si faca meseria, mie mi-e frica de noi, sa nu ne inecam ca tiganul la mal. Putem face si golaveraj, Andorra e ca o echipa de judet, sa fim seriosi. Pai nu e nici ca Barsana, asta de a jucat Steaua cu ea. Andorra este o strada, o strada de aici pana la hotelul Marriott", a mentionat Dragomir.

Faptul ca atacantul Ciprian Marica s-a transferat la formatia Getafe este un lucru pozitiv pentru prima reprezentativa a Romaniei, sustine presedintele LPF. "Marica e fotbalist tanar, cum sa nu se fi dus sa joace? Pai sa stea degeaba? Si a luat un salariu destul de bun 75.000 de euro pe luna... e un Mercedes. Sa ai 12 Mercedesuri pe an... Echipa (n.r. - Getafe) este echipa... Oricum, la echipe mari, dintre cei de acum, in afara de Mutu nu prea a mai jucat nimeni", a adaugat Dragomir.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#FRF bani calificare jucatori , #stiri Nationala Romaniei