Mutu si Marica, despre meciul cu Bosnia si demiterea lui Razvan Lucescu

Miercuri, 01 Iunie 2011, ora 12:32
3760 citiri
Mutu si Marica, despre meciul cu Bosnia si demiterea lui Razvan Lucescu

Adrian Mutu si Ciprian Marica au sustinut miercuri o conferinta de presa in care au prefatat meciul pe care nationala Romaniei il va disputa cu Bosnia-Hertegovina, in preliminariile Campionatului European din 2012.

Cei doi atacanti romani sunt optimisti si spun ca Romania n-are nimic de pierdut vineri seara.

"Bosnia nu mi se pare o echipa de nebatut. In tur poate am fost speriati de ei. Noi ne jucam ultima sansa, jucam cu incredere pentru ca nu avem nimic de pierdut", a spus Mutu, in acelasi timp in care la restaurantul unde s-a sustinut conferinta de presa a fost pornita muzica... populara.

De partea cealalta, Marica a cerut sprijinul suporterilor: "In meciul tur, publicul i-a impins de la spate. ca acum publicul sa ne impinga pe noi. Suntem in aceeasi barca, vom trage sa castigam cu Bosnia. Sanse mai sunt, ne legam de ele si jucam pana la capat. Avem curaj ca vom reusi".

Mutu si Marica au vorbit si despre eventuala demitere a lui Razvan Lucescu, in cazul in care "tricolorii" nu castiga intalnirea cu Bosnia-Hertegovina.

"Cand nu sunt rezultate, lumea e nemultumita si se discuta inlocuirea selectionerului. E ceva normal, nu mi se pare un scandal, iar lumea stie asta. Eu totusi vreau ca el sa ramana in continuare" - Adrian Mutu.

"Aceste divergente nu aduc nimic bun. Personal, mi-as dori sa simt o mai mare implicare, sa simt solutii pozitive care sa ajute nationala" - Ciprian Marica.

Intalnirea dintre nationalele Romaniei si Bosniei-Hertegovina va avea loc vineri, de la ora 21:00, pe stadionul Rapid din Bucuresti.

Partida va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

I.G.

Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Adrian Mutu, #Ciprian Marica, #meci Romania Bosnia preliminarii , #stiri Nationala Romaniei