Nationala a Romaniei, scoasa de pe teren de selectioner in timpul unui meci!

Luni, 07 August 2017, ora 07:36
6083 citiri
Nationala a Romaniei, scoasa de pe teren de selectioner in timpul unui meci!
Foto: FRF

Nationala U18 a Romaniei a fost scoasa de pe teren de selectionerul Florin Bratu in ultimele minute ale meciului cu juniorii celor de la CSU Craiova, din finala Memorialului "Costin Laurean".

Fostul atacant dinamovist, numit recent in functia de selectioner, si-a explicat decizia socanta prin faptul ca n-a dorit ca elevii sai sa joace pe canicula.

"A fost o pauza de hidratare. Jucatorii s-au plans ca le este rau. Am decis sa opres meciul. Organizarea a fost foarte proasta. Este anormal sa se joace o finala in 3 echipe", a spus Florin Bratu, citat de gsp.ro.

Finala Memorialului "Costin Laurean" s-a disputat in sistem "triunghiular", pe langa nationala U18 si CSU Craiova, in lupta pentru trofeu fiind implicata si echipa Centrului de Excelenta al FRF din Timisoara.

Romania U18 a pierdut prima partida, cu echipa FRF, iar in cea de-a doua a iesit de pe teren la scorul de 2-1 in favoarea Craiovei.

Patronul unei echipe care a participat la turneu, Alexandru Moldovan de la Ardealul Cluj, l-a atacat dur pe Bratu dupa ce acesta a scos nationala Romaniei de pe teren.

"Bratu a facut un gest incalificabil, spre surprinderea si indignarea tuturor. Nu este normal ca reprezentativa Romaniei sa se retraga de pe teren si nici sa nu vina la festivitatea de premiere. Senzatia este ca a facut acest gest pentru ca lua bataie de la ambele echipe. Plangerea legata de temperatura nu sta in picioare pentru ca toate echipele au jucat in aceleasi conditii, la temperaturi de 38-40 de grade. Toti jucatorii au indurat cu stoicism conditiile. Noi am jucat 3 zile la rand, fara zi libera.

In plus, nici treaba cu proasta organizare nu este valabila. Cu o seara inainte, Bratu si-a dat acordul pentru ca finala sa se joace in acest mod, in 3 echipe", a spus Moldovan, potrivit sursei citate.

Si unul dintre organizatori, fostul atacant Alexandru Andrasi, a tinut de demonteze explicatiile selectionerului.

"Imi pare rau ca a iesit asa. Sunt surprins si dezamagit de decizia lui Florin, fiindca a avut la dispozitie pentru lot absolut tot ceea ce era nevoie. Cu o seara inaintea finalelor, a acceptat sa se dispute meciurile decisive intr-un sistem triunghiular, iar a veni dupa aceea sa acuzi lipsa de organizare e nefiresc.

Iar caldura a fost pentru toata lumea, nu doar pentru echipa nationala, care, atentie!, a avut zi de pauza sambata. Il respect pe Florin, imi e amic, s-a suparat pe mine, a avut si o iesire nervoasa, probabil pentru ca pierduse ambele partide de la finale, dar ii dau un sfat colegial: sa invete din greseli, pentru ca maine-poimaine intalneste niste adversari puternici pe plan international si atunci ce o sa faca? O sa retraga din nou echipa daca nu-i convine rezultatul? Daca nu accepti infringerea, nu vei sti nici sa castigi!

La final, l-am rugat macar sa mai astepte cateva minute si, din respect pentru sponsori, care au suportat jumatate din costurile turneului de o saptamana, sa participe la decernarea cupelor si medaliilor, dar n-a vrut. A zis ca pleaca! Indiferent pe la ce televiziuni va merge acum Bratu sa vorbeasca, ei ii spun ca ar fi mai bine sa taca din gura si sa nu mai comenteze nimic, pentru ca totul va fi in defavoarea lui", a spus acesta.

De notat este si faptul ca memorialul s-a disputat intre echipele de juniori sub 18 ani, iar Bratu a chemat la nationala cei mai buni fotbalisti din tara, selectionand inclusiv jucatori ai adversarelor din turneu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#nationala Romania scoasa teren, #Romania U18 meci oprit, #Romania CSU Craiova scandal meci , #stiri Nationala Romaniei