Piturca a convocat inca un jucator la nationala

Luni, 29 August 2011, ora 17:14
1868 citiri
Piturca a convocat inca un jucator la nationala

Victor Piturca a decis sa mai convoace un jucator pe langa cei 23 chemati pentru meciurile cu Luxemburg si Franta, din preliminariile Campionatului European din 2012.

Selectionerul l-a chemat lot pe fundasul dinamovist Cosmin Moti, insa a tinut sa precizeze ca lotul final pentru cele doua partide va fi stabilit cel tarziu miercuri.

"In cursul dupa-amiezii zilei de azi (n.r. luni), selectionerul echipei noastre nationale, Victor Piturca, a decis sa-l convoace si pe fundasul central al lui FC Dinamo Bucuresti, Cosmin Moti, in cantonamentul reprezentativei Romaniei de la Centrul de Fotbal Mogosoaia.

Moti se va prezenta la Mogosoaia luni, componenta definitiva a lotului pentru meciurile cu Luxemburg si Franta urmand sa fie stabilita pana miercuri, 31 august a.c.

In ceea ce priveste antrenamenul de marti seara (ora 18.00), de pe National Arena, acesta va fi deschis doar presei in primele 15 minute. Accesul va fi facut, de pe platoul din dreptul Tribunei a II-a (in fata Casei Fotbalului), la ora 17.30, filmarile si fotografiile urmand sa fie realizate EXCLUSIV de la Tribuna a II-a", se arata intr-un comunicat al Federatiei Romane de Fotbal.

Victor Piturca a anuntat, duminica seara, numele jucatorilor convocati pentru meciurile cu Luxemburg si Franta, din preliminariile Campionatului European din 2012.

Lotul Romaniei pentru meciurile cu Luxemburg si Franta

Intalnirea cu Luxemburg e programata pe 2 septembrie, de la ora 20:30, pe stadionul Josy Barthel din Luxembourg, in timp de disputa cu Franta va avea loc pe 6 septembrie, de la ora 21:30, pe National Arena din Bucuresti.

Ambele partide vor fi transmise, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#Piturca jucator convocat nationala, #Cosmin Moti convocat nationala, #jucatori convocati Luxemburg Franta , #stiri Nationala Romaniei