Polonia - Romania: Echipele probabile si ultimele informatii inaintea acestui meci decisiv

Sambata, 10 Iunie 2017, ora 14:01
5667 citiri
Polonia - Romania: Echipele probabile si ultimele informatii inaintea acestui meci decisiv
Foto: FRF

Echipa nationala a Romaniei va intalni, sambata de la ora 21:45, Polonia, intr-un meci din Grupa E a preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2018, ce va fi organizata de Rusia.

Acesta este considerat meciul ultimei sanse pentru formatia pregatita de Christoph Daum in vederea prinderii unui loc ce duce la barajul la Cupa Mondiala din 2018.

Conform formatului competitiei, echipele clasate pe primul loc in fiecare grupa vor merge direct la turneul final, iar cele mai bune ocupante ale locului doi vor juca un meci de baraj.

In confruntarea de la Varsovia, selectionerul Christoph Daum nu va putea miza pe Dragos Grigore si Denis Alibec, care au parasit lotul nationalei din cauza unor accidentari. De asemenea, nici Constantin Budescu nu a fost convocat. De la polonezi va lipsi doar Glik, din cauza unei suspendari.

Inaintea acestui meci, Polonia ocupa primul loc in Grupa E, cu 13 puncte, in timp ce Romania este pe locul 4, cu 6 puncte.

In primele partide din preliminarii, Polonia a invins Danemarca, Armenia, Romania si Muntenegru si a remizat cu Kazahstan. In schimb, Romania a invins doar Armenia, a remizat cu Muntenegru, Kazahstan si Danemarca si a fost invinsa de Polonia cu 3-0.

Polonia nu a mai pierdut acasa intr-un meci oficial din 22 martie 2013, cand a fost infranta de Ucraina cu 3-1. Ultima victorie a Romaniei in deplasare dateaza din 8 octombrie 2016, cand a invins Armenia cu 5-0.

Tricolorii au doua victorii in perioada recenta pe terenul Poloniei, in 2002 si 2009, in doua meciuri amicale (1-0 si 2-1).

Pentru acest meci, cele mai bune agentii de pariuri cu bonusuri au pregatit oferte speciale, cu cote marite la inegistrare, ce merita incercate. Un pont ce merita incercat este victoria Poloniei, la o cota de 1.50 la Betano.

Echipele probabile:

Polonia: Szczesny - Piszczek, Cionek, Pazdan, Jedrzejczyk - Linetty, Zielinski, Maczynski - Blaszczykowski, Grosicki - Lewandowski

Rezerve: Fabianski, Skorupski, Lewczuk, Rybus, Bereszynski, Krychowiak, Peszko, Dabrowski, Wszolek, Milik, Teodorczyk

Romania: Tatarusanu - Benzar, Chiriches, Sapunaru, Tosca, Latovlevici - Pintilii, R. Marin - Chipciu, Stancu - Fl. Andone

Rezerve: Pantilimon, Fl. Nita, Taru, Gardos, Cr. Ganea, Bicfalvi, Baluta, Stanciu, Rotariu, Hanca, Ivan

Meciul va fi televizat de postul TVR 1.

In celelalte meciuri din grupa E se vor disputa sambata: Kazahstan - Danemarca, de la ora 19:00, si Muntenegru - Armenia, de la ora 21:45.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Polonia Romania avancronica, #Polonia Romania echipe, #Polonia Romania meci preliminarii , #stiri Nationala Romaniei