Posta Romana a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri

Vineri, 24 Iulie 2009, ora 10:30
1275 citiri
Posta Romana a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri

In primele cinci luni ale acestui an, Compania Nationala Posta Romana S.A. (CNPR) a inregistrat o cifra de afaceri de 595.413 mii lei, in crestere cu 2,66% fata de aceeasi perioada a anului 2008.

Reprezentantii Postei Romane precizeaza insa ca lipsa de lichiditati ar putea crea o problema in toamna. Veniturile totale ale Companiei Nationale Posta Romana (CNPR) au fost de 623.272.000 lei, cu 24.950.000 lei mai mult fata de primele cinci luni ale anului 2008, se arata intr-un comunicat al Postei Romane.

"Lipsa de cash care se manifesta atat la partenerii de stat, cat si la cei privati, ar putea crea o problema pe partea de lichiditati in Posta Romana, cel mai probabil de la jumatatea lunii septembrie. In acest sens, conducerea CNPR are in vedere, inca de pe acum, un set de masuri pentru depasirea acestei situatii. Aplicarea acestor masuri are ca principal scop asigurarea platii salariilor angajatilor Postei Romane. Indiferent de situatie, calitatea serviciilor prestate, inclusiv transmiterea pensiilor, nu va avea de suferit", a declarat Directorul General Marius Vatavu.

Potrivit Bugetului de Venituri si Cheltuieli pe anul 2009, CNPR va inregistra in acest an un profit brut de 4,87 milioane lei. Profitul ramas dupa deducerea impozitului pe profit va fi de 4,095 milioane lei.

De asemenea, potrivit documentului, veniturile totale ale CNPR vor fi, in 2009, de 1,543 miliarde lei iar cheltuielile totale sunt estimate la 1,539 miliarde lei dintre care 901 milioane lei vor reprezenta cheltuieli cu personalul.

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#Posta Romana, #crestere cifra afaceri, #cifra afaceri Posta , #stiri Nationala Romaniei